Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς με Διούδη - Οκτώ παίκτες αναντικατάστατοι - Καμία... εγγύηση σε Μπερνάρ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 19:30:00

Τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς με Διούδη - Οκτώ παίκτες αναντικατάστατοι - Καμία... εγγύηση σε Μπερνάρ

Τι θα κάνει ο Γιοβάνοβιτς με Διούδη - Οκτώ παίκτες αναντικατάστατοι - Καμία... εγγύηση σε Μπερνάρ

Ήδη από το ξεκίνημα της σεζόν έχει φανεί ποια είναι τα βασικά πλάνα και οι σκέψεις του προπονητή του Παναθηναϊκού. Γιατί ακόμα και σημαντικά ονόματα όπως οι Μπερνάρ, Βέρμπιτς πρέπει να... δώσουν μάχη.

Ο Παναθηναϊκός μετά και από τις τελευταίες του μεταγραφικές προσθήκες την τελευταία μέρα των μεταγραφών έφτασε να έχει ρόστερ 29 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων οι Σιδέρας, Ξενόπουλος, Ηλιάδης, Σαρδέλης και Χριστογεώργος υπολογίζονται και για τη δεύτερη ομάδα, ενώ πολύ δύσκολα θα δούμε και τους Σαβιέρ και Διούδη να φοράνε την πράσινη φανέλα.

Αυτομάτως, λοιπόν, μειώνονται αισθητά οι παίκτες που μπορεί να διαχειριστεί στους αγώνες ο Γιοβάνοβιτς, ενώ σε αυτή τη λίστα μπαίνει και ο Φρόκου, μετά τις μεταγραφές των Τρουιγέ και Τσοκάι.

Aπό τα ματς με την Σλάβια Πράγας μέχρι σήμερα ο Σέρβος τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει 23 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι Καρλίτος και Αλεξανδρόπουλος αποτελούν παρελθόν, ενώ οι ο Φρόκου μετράει μόλις 2΄ συμμετοχής. Με τα τωρινά δεδομένα ο μόνος παίκτης και λόγω βάθους και λόγω σημαντικότητας που πολύ δύσκολα δεν θα ξεκινήσει ως βασικός σε κάποια αναμέτρηση είναι ο Ρούμπεν Πέρεθ, ενώ από εκεί και πέρα ο Γιοβάνοβιτς έχει χρησιμοποιήσει και στα 7 ματς ακόμη 6 παίκτες. Αυτοί είναι οι Μπρινιόλι, Σπόραρ, Αϊτόρ, Κουρμπέλης, Τσέριν και Ιωαννίδης, με τον τελευταίο όμως να μπαίνει κυρίως ως αλλαγή αφού αγωνίζεται κατά μέσο όρο για 20΄.

Σε αυτή την άτυπη λίστα θα ήταν και ο Παλάσιος εάν δεν είχε αποβληθεί στο ματς με την Σλάβια, ενώ 6 συμμετοχές μετρούν οι Πούγγουρας, Σάρλια και Κώτσιρας. Οι πρώτοι δύο βέβαια εκμεταλλεύτηκαν τους τραυματισμούς των Σένκεφελντ και Μάγκνουσον, με το αποτέλεσμα να τους δικαιώνει, μιας και έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα, από ατομικό λάθος του Πέρεθ.

Βάση των τωρινών δεδομένων οι αναντικατάστατοι του Γιοβάνοβιτς είναι οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Αϊτόρ, Παλάσιος και Σπόραρ με όλες τις άλλες θέσεις να κρίνονται και λόγω φόρμας, μιας και παραδείγματος χάρη μόνο δεδομένη δεν είναι η επιστροφή του Μάγκνουσον στην ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ, παρότι θα είναι ήδη 20 ημέρες έτοιμος για να παίξει.

Από εκεί και πέρα, ο Χουάνκαρ πέρυσι έπαιζε... μόνος του, ωστόσο ο Γκάνεα έχει έρθει να του βάλει αρκετά δύσκολα (!), ενώ και οι Μπερνάρ και Βέρμπιτς μπορεί να έχουν πλούσιο βιογραφικό, ωστόσο αυτό δεν τους εγγυάται πως θα δουν εύκολα τη μονιμοποίηση τους στην βασική ενδεκάδα. Ούτως ή άλλως ο Γιοβάνοβιτς προβαίνει αρκετά δύσκολα σε εκτεταμένο ροτέισον, πόσο μάλλον τώρα που η ομάδα του δεν χάνει και που υπάρχει η πολυτέλεια του ενός αγώνα ανά εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάλυση για Τσοκάι-Τρουαγιέ - "Αυτός είναι πιο ντελικάτος" - Εψαξε και για δεξί εξτρέμ ο ΠΑΟ!

 
Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα | 3-0 | HIGHLIGHTS" itemprop="name" /> Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα | 3-0 | HIGHLIGHTS" itemprop="description" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags