Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αποφασισμένος να τα "σκάσει" για μεγάλο μπαλαδόρο ο Αλαφούζος - Έρχονται εξελίξεις άμεσα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 23:28:00

Αποφασισμένος να τα "σκάσει" για μεγάλο μπαλαδόρο ο Αλαφούζος - Έρχονται εξελίξεις άμεσα!

Sportdog Team
Αποφασισμένος να τα "σκάσει" για μεγάλο μπαλαδόρο ο Αλαφούζος - Έρχονται εξελίξεις άμεσα!

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού σκοπεύει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να φτάσει σε συμφωνία με παίκτη που κάνει τη διαφορά.

Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό... τρίβουν τα μάτια τους με τις εμφανίσεις που κάνει εδώ και αρκετό καιρό ο Αϊτόρ, ωστόσο θα πρέπει να φορτσάρουν και στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Κάτι που σημαίνει πως ο πιο φορμαρισμένος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος θα μπορεί σε λιγότερο από 4 μήνες να υπογράψει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του ως ελεύθερος!

Πάντως, αυτό με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει δύσκολο, μιας και ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος περνάει αρκετά καλά στην Ελλάδα και γνωρίζει πως είναι από τα... πρώτα βιολιά του συλλόγου, που διαρκώς βελτιώνεται και ανεβαίνει επίπεδο. 

Όλα αυτά δείχνουν ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η εκκίνηση των συζητήσεων, έτσι ώστε πέρα από την επέκταση του συμβολαίου του να δει και μια σημαντική αύξηση στις αποδοχές του. Και όλα αυτά για έναν παίκτη που επί Μπόλονι περνούσε αρκετά δύσκολα στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τέλος" οριστικά για Ολυμπιακό και ΠΑΟ - Σούπερ μέσος ανακοινώθηκε από ομάδα του εξωτερικού

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags