Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Σαββίδης "έκοψε" Φάμπιο Μαρτίνς - "Τιμωρία" για Μπότο-Λουτσέσκου - Ζήτησε να φύγουν 3 παίκτες!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-21 21:50:00

Ο Σαββίδης "έκοψε" Φάμπιο Μαρτίνς - "Τιμωρία" για Μπότο-Λουτσέσκου - Ζήτησε να φύγουν 3 παίκτες!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο Σαββίδης "έκοψε" Φάμπιο Μαρτίνς - "Τιμωρία" για Μπότο-Λουτσέσκου - Ζήτησε να φύγουν 3 παίκτες!

Ο Ιβάν αθέτησε την υπόσχεσή του στον Ρουμάνο, αλλά όχι για τα λεφτά! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει γιατί ο ιδιοκτήτης του Δικεφάλου αποφάσισε να μη γίνει καμία μεταγραφή και γιατί αυτό δεν έγινε για οικονομικούς λόγους. Τι "χρεώνει" σε προπονητή και Αθλητικό Διευθυντή και από ποια συμβόλαια έπρεπε να ελαφρυνθεί το μπάτζετ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν η μοναδική μεγάλη ομάδα που δεν εκμεταλλεύτηκε το ανοικτό παράθυρο ως 15 Σεπτεμβρίου όταν ο "ανταγωνισμός" έκανε συνολικά 15 μεταγραφές... Και διευκρινίζει τον λόγο - όχι οικονομικός πάντως - που ο Σαββίδης έκοψε τον Φάμπιο Μαρτίνς και τις "ευθύνες" των Μπότο - Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: ήταν η μοναδική ομάδα από την Big 5 που δεν εκμεταλλεύτηκε το... προνομιακό (μέχρι 15 Σεπτεμβρίου) μεταγραφικό παράθυρο, για να ενισχυθεί. Και παρότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε πάρει την υπόσχεση για την μεταγραφή έτοιμου "10αριού", δεν πήγε παίκτης στην Τούμπα. Στο ίδιο διάστημα που ο Ολυμπιακός πήρε Μαρσέλο/Χάμες/ Μπακαμπού/Σαμασέκο, ο Παναθηναϊκός έστω και την τελευταία ημέρα αγόρασε τους δυο χαφ που ήθελε ο Γιοβάνοβιτς, Τσουκάϊ και Τρουιγιέ ενώ ο Μελισανίδης στην ΑΕΚ τα έσκασε για Φαν Βέερτ/Σιντιμπέ/Φερναντές και ο Καρυπίδης στον Άρη πρόσθεσε Ετεμπό και Ροντρίγκες!!! Βέβαια οι "ασπρόμαυροι" έφτασαν πολύ κοντά σε μια πολύ καλή περίπτωση, του πρώην μεσοεπιθετικού της Μπράγκα, Φάμπιο Μαρτίνς, αλλά δεν dealαραν λόγω του "όχι" από τον Ιβάν Σαββίδη να πληρωθεί fee εκατομμυρίου! 

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: μπορεί να "έκοψε" την μεταγραφή του Φάμπιο Μάρτινς αλλά ο λόγος δεν ήταν...οικονομικός! Σε καμία περίπτωση!! Είχε να κάνει με τις αρχές του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τις ευθύνες που αναλογούν σε Μπότο και Λουτσέσκου. Τι εννοώ; Μέσα σε 8 μήνες δαπανήθηκαν 4.800.000 ευρώ για την αγορά δυο δημιουργικών νεαρών μέσων, του Πορτογάλου Φελίπε Σοάρες (3 εκατ.) και του Ουρουγουανού Νικόλα Κουαλιάτα (1,8 εκατ.). Και οι δυο μεταγραφές ήταν του Πορτογάλου αθλητικού διευθυντή αλλά και της έγκρισης του Ρουμάνου κόουτς. Και όμως, κανένας από τους δυο δεν υπολογίζεται ούτε στο βασικό ροτέισον. Με τον Σαββίδη να ζητάει εμμέσως να πάρουν ευκαιρίες για να αποδειχθεί αν μπορούν να εξελιχθούν ή όχι!

Επίσης, ο Ιβάν έχει ξεκαθαρίσει πως στην τωρινή εποχή του ΠΑΟΚ δεν γίνεται να αγοράζονται παίκτες χωρίς προηγουμένως να έχουν αδειάσει θέσεις στο ρόστερ και στον προϋπολογισμό. Στην Θεσσαλονίκη ξέρουν πολύ καλά πως το αφεντικό είχε δώσει σαφή εντολή να βρεθεί τρόπος για να αποχωρήσουν από την Τούμπα οι Μούργκ/Ζαμπά/Νινούα που έχουν συμβόλαια αλλά κανένας δεν υπολογίζεται από τον Λουτσέσκου. Έτσι ώστε να ελαφρύνει το ταμείο και με τα λεφτά που θα εξοικονομούσαν να κάνουν επιπλέον μεταγραφή. Ο Μπότο δεν βρήκε ομάδες και ο Ιβάν Σαββίδης του "έκοψε" τον Φάμπιο Μαρτίνς....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καυτές" ατάκες Κλάους για Ολιβέιρα και Τόμας στον ΠΑΟΚ - Τι είπε για Ραζβάν, Πασχαλάκη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags