Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άρης: "Μέλι" για Πάρντιου από εν ενεργεία τερματοφύλακα - "Θα αλλάξει το κλίμα στον Άρη" - Ατάκες για Κοτάρσκι
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 07:26:00

"Μέλι" για Πάρντιου από εν ενεργεία τερματοφύλακα - "Θα αλλάξει το κλίμα στον Άρη" - Ατάκες για Κοτάρσκι

Sportdog Team
"Μέλι" για Πάρντιου από εν ενεργεία τερματοφύλακα - "Θα αλλάξει το κλίμα στον Άρη" - Ατάκες για Κοτάρσκι

Σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας γκολκίπερ της Super League όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του Βρετανού στους Κίτρινους, αλλά και στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Ντίμι Κωνσταντόπουλος: Για τον Άλαν Πάρντιου, τους τερματοφύλακες της ελληνικής λίγκας και τον Παναιτωλικό μίλησε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για Πάρντιου: «Η καριέρα του είναι μεγάλη στο αγγλικό πρωτάθλημα. Θα ανέβει ο ανταγωνισμός στην ομάδα. Ο Πάρντιου έχει καλό βιογραφικό και αυτό κερδίζει το σεβασμό των παικτών αυτόματα. Οι Άγγλοι προπονητές ζητούν παίκτες επαγγελματίες σε προπονήσεις και αγώνες και δίνουν ελευθερία στους παίκτες στην προσωπική τους ζωή. Βάζουν κανόνες και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Έχει την εμπειρία».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τους τερματοφύλακες: «Ο Κοτάρσκι είναι σταθερός και δείχνει μια άνεση. Φαίνεται ότι είναι καλός με τα πόδια και αυτό γιατί στην Ολλανδία δίνουν μεγάλη βαρύτητα σε αυτό. Μου αρέσει η νοοτροπία, το στυλ και η εμπιστοσύνη που εκπέμπει. Εϊναι ήρεμος και αναλαμβάνει την ευθύνη για κάθε λάθος»

Για Παναιτωλικό: «Έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε πιο δεμένοι φέτος και ξέρουμε τι ζητάμε από το παιχνίδι. Δεν υπάρχει παιχνίδι που ο αντίπαλος μας ποδοπάτησε, είμαστε ανταγωνιστικοί».

Για το αν μπορεί ο Παναιτωλικός μπορεί να γίνει η έκτη ομάδα των πλέι οφ: «Όλα είναι πιθανά. Αν βάλουμε στόχους για το τέλος της χρονιάς θα χάσουμε την μπάλα. Προτιμούμε να κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε την ποιότητα και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος», είπε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags