Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπερνάρ: Δίνει το απρόβλεπτο ο Μπερνάρ - "Μπαίνει" με ΠΑΟΚ - Ποιο δίδυμο "σπάει" ο Γιοβάνοβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 10:28:00

Δίνει το απρόβλεπτο ο Μπερνάρ - "Μπαίνει" με ΠΑΟΚ - Ποιο δίδυμο "σπάει" ο Γιοβάνοβιτς

Δίνει το απρόβλεπτο ο Μπερνάρ - "Μπαίνει" με ΠΑΟΚ - Ποιο δίδυμο "σπάει" ο Γιοβάνοβιτς

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εν μέσω της διακοπής έχει στο μυαλό του μόνο το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να κάνει ήδη τα σχέδια του για το μεγάλο ματς.

Με τις απουσίες των επτά διεθνών (Κουρμπέλης, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Τσόκαϊ) συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν μέσω διακοπής για το επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2/10).

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να μην έχει την πολυτέλεια να δουλεύει όπως πραγματικά θα ήθελε, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να σχεδιάζει πράγματα ενόψει Τούμπας. Ένα από αυτά είναι η χρησιμοποίηση του Μπερνάρ, τον οποίο όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε να μπαίνει ακόμα περισσότερο στην ομάδα. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο έπαιξε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο και πλέον, φαίνεται πως δεν αργεί η ώρα που θα τον δούμε και βασικό. Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο με τον ΠΑΟΚ; Θεωρητικά ναι είναι η απάντηση, ωστόσο επειδή απέχουμε πολύ από τον αγώνα πρέπει να περιμένουμε.

Στον Γιοβάνοβιτς ο Μπερνάρ δίνει αυτό που ψάχνει. Το απρόβλεπτο όταν η μπάλα φτάσει έξω από την περιοχή και το κάθετο παιχνίδι. Ο Βραζιλιάνος σε όσα ματς έχει αγωνιστεί τον βλέπουμε σε έναν ελεύθερο ρόλο, πίσω από τον βασικό φορ. Ένα επίσης "συν" ενόψει ΠΑΟΚ σε σχέση με τον Μπερνάρ, είναι ότι ακόμα κανείς δεν έχει δει τι πραγματικά μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό ο Βραζιλιάνος. Κάτι που, για παράδειγμα, δεν ισχύει με ποδοσφαιριστές όπως ο Αϊτόρ, ο Παλάσιος και ο Σπόραρ.

Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι το ντέρμπι στην Τούμπα θα είναι αυτό στο οποίο λογικά θα "σπάσει" το δίδυμο Σάρλια-Πούγγουρα. Ο Σένκεφελντ θα ξεκινήσει σίγουρα στη θέση του δεξιού στόπερ και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον Μάγκνουσον στην Εθνική Ισλανδίας, τότε και εκείνος εκτός απροόπτου θα σταθεί ως αριστερό στόπερ πλάι στον Ολλανδό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags