Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κορυφαία ονόματα για... αντι-Μανωλάς - Στόπερ 14 εκατομμυρίων στη λίστα - Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!
| 2022-09-22 19:05:00

Κορυφαία ονόματα για... αντι-Μανωλάς - Στόπερ 14 εκατομμυρίων στη λίστα - Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Κορυφαία ονόματα για... αντι-Μανωλάς - Στόπερ 14 εκατομμυρίων στη λίστα - Προτάθηκε σε ΠΑΟΚ-ΑΕΚ!

Σκέψεις στο Λιμάνι για μία ακόμα μεταγραφή στο κέντρο της άμυνας. Η αποχώρηση του Μανωλά ενδέχεται να φέρει νέα στόπερ στο Λιμάνι. Ποια είναι τα ονόματα που ξεχωρίζουν από την ελεύθερη αγορά.

Παρελθόν αποτελεί ο Κώστας Μανωλάς από τον Ολυμπιακό! Συγκεκριμένα, ο διεθνής κεντρικός αποχαιρέτησε το πρωί της Πέμπτης τους συμπαίκτες του, γνωστοποιώντας ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και συγκεκριμένα τη Σάρτζα, τη μεγαλύτερη ομάδα στο Ντουμπάι.

Ο 31χρονος στόπερ επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, στον οποίο είχε 12 παιχνίδια στην Ελλάδα την περσινή σεζόν και φέτος έπαιξε σε 8 ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
 
 
Η συγκεκριμένη εξέλιξη δείχνει από τη μία ότι ο Ολυμπιακός έχει μπει σε διαδικασία εκκαθάρισης του ρόστερ του για τα... καλά, ωστόσο από την άλλη προκύπτει και ένα συγκεκριμένο σημαντικό κενό στα στόπερ, μιας και ο Ολυμπιακός που έχει υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, πορεύεται προς το παρόν με τους Σισέ, Μπα, Σωκράτη και Ρέτσο, ωστόσο ο τελευταίος δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθεί και στα άκρα.

Εάν ο Ολυμπιακός πάντως θελήσει να προχωρήσει άμεσα σε απόκτηση ποδοσφαιριστή, τότε θα πρέπει να το πράξει μέσω της ελεύθερης αγοράς. Εκεί ξεχωρίζει αναμφίβολα το όνομα του Τζέισον Ντενάγιερ, ο οποίος έχει μάλιστα και αξία στα 14 εκατ. ευρώ! Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες 4 αξιόλογες περιπτώσεις.

Αυτές είναι ο Έντγκαρ Ιέ, Κολοτζίτζακ, Μαξίμοβιτς και Μανγκαλά. Ο τελευταίος είναι και η πιο.... γνωστή εν Ελλάδα περίπτωση, από τη στιγμή που είχε προταθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές ομάδες. Από τους συγκεκριμένους παίκτες βέβαια του Ιέ συγκεντρώνει τις πιο λίγες πιθανότητες, από τη στιγμή που είναι ανενεργός για 8 μήνες. 
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλες αλλαγές Μίτσελ στου Ρέντη - Ποιοι φεύγουν μετά τον Μανωλά - Αανατροπή με τον... τελειωμένο!

 

Ο Ντενάγιερ αναζητά την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, μιας και πλησιάζει και το Μουντιάλ, στο οποίο με τα τωρινά δεδομένα που είναι ανενεργός από τον Ιούλιο, φαντάζει απίθανο να πάει! Πάντως, είναι με διαφορά το μεγαλύτερο όνομα και βάση ηλικίας, μιας και είναι 27 ετών. Όσον αφορά τον Μαξίμοβιτς έχει τεράστια εμπειρία στην Ιταλία, μιας και μετράει 146 συμμετοχές σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα, κάτι που δείχνει ότι θα μπορούσε να προσαρμοστεί στην Ελλάδα, αρκετά σύντομα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags