Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Κουλιεράκη - Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 14:13:00

Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Κουλιεράκη - Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για το μέλλον του Κουλιεράκη - Το πήραν απόφαση στον ΠΑΟΚ!

Η περίπτωση Κουλιεράκη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, γιατί εντελώς ξαφνικά, ο νεαρός διεθνής που ήρθε στον ΠΑΟΚ από τα Χανιά της Κρήτης, με τα σωματικά του προσόντα, το αριστερό πόδι και την ευψυχία που έδειξε, κέρδισε θέση και στην Κ17 και στην Κ19 και στην Β’ ομάδα του Δικεφάλου του Βορρά.

ΠΑΟΚ: Η ξαφνική άνοδος της αξίας του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, είναι πλέον δεδομένη, αφού έφερε όλα τα βλέμματα των σκάουτερ πάνω του, από την προετοιμασία ακόμη, από τη στιγμή που τον εμπιστεύθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και φαίνεται ότι συνεχίζει να τον εμπιστεύεται και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η πρόσκλησή του στην εθνική ομάδα των ανδρών, μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλλα.

Έχοντας πάρει φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος, χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε ένα λεπτό σε κάποιο από αυτά, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης “συστήθηκε” με τον ιδανικό τρόπο στη Super Leαgue αλλά και στο ευρύτερο κοινό του Δικεφάλου!

Μάλιστα, σε συνέχεια των πολλά υποσχόμενων εμφανίσεών του, ο 18χρονος Χανιώτης αριστεροπόδαρος στόπερ κλήθηκε από τον Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική Ανδρών, γεγονός που κάνει ακόμα πιο… μαγικό το τελευταίο τρίμηνο για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος φοράει τα “ασπρόμαυρα” από το 2017!

Κάπως έτσι, είναι απολύτως λογικό να έχει αναπτυχθεί μια φημολογία περί παρακολούθησης του Κουλιεράκη από πολλούς μεγάλους συλλόγους του εξωτερικού που… ειδικεύονται στην αγορά νεαρών, ταλαντούχων και εξελίξιμων ποδοσφαιριστών, με τον ΠΑΟΚ από την πλευρά του να μην δείχνει ούτε να αποπροσανατολίζεται ούτε να… αμφιταλαντεύεται!

Πιο συγκεκριμένα, από την περίοδο κιόλας της καλοκαιρινής προετοιμασίας στην Ολλανδία, με αφορμή μία διερευνητική κρούση από ομάδα της Μπουντεσλίγκα, ο ΠΑΟΚ έκανε ξεκάθαρες τις προθέσεις του στην ευρωπαϊκή “πιάτσα”, ζητώντας 15 εκατομμύρια ευρώ και ουσιαστικά κάνοντας γνωστό πως όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον Κρητικό κεντρικό αμυντικό στο άμεσο ή απώτερο μέλλον, θα πρέπει να ανοίξει… διάπλατα τα ταμεία της, από τη στιγμή που το νέο συμβόλαιο του Κουλιεράκη με τον Δικέφαλο εκπνέει το 2025!

Είναι πιθανό λοιπόν, να γίνει νέα επέκταση συμβολαίου του Κουλιεράκη, έως το 2026, όπως έγινε και με τον Λύρατζη,. Δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να «δέσει» αυτά τα παιδιά, για να μπορεί αύριο-μεθαύριο, σε πιθανή πρόταση από το εξωτερικό, να μπορεί να τους πουλήσει σε υψηλή τιμή.

Από τη στιγμή που η πρώτη απαίτηση του ΠΑΟΚ ήταν 15 εκατομμύρια, μπορεί να γίνει αντιληπτό, πόσα χρήματα θα ζητήσει ο Μπότο εάν ο Κουλιεράκης βγάλει όλη τη φετινή χρονιά βασικός στον ΠΑΟΚ και πάρει συμμετοχές στην εθνική ομάδα των ανδρών.

Ο ίδιος ο νεαρός παίκτης, είναι χαμηλών τόνων, παιδί που δεν μιλάει πολύ, απλώς κάνει σωστά αυτά που του ζητάει ο προπονητής του, ενώ η παρουσία του δίπλα στον Ίνγκασον, που είναι αναντικατάστατος στον ΠΑΟΚ, τον βοηθάει ώστε να διορθώνει τα λάθη του και να βελτιώνεται στον αμυντικό τομέα, για να αποφεύγει τα εύκολα και περιττά λάθη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά τα 15 εκατομμύρια που ζήτησε, κρατάει χαμηλούς τόνους για την περίπτωση πώλησης του Κουλιεράκη, κάτι που σήμερα δεν ισχύει και δεν θα ισχύσει έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για να αφιερωθεί ο νεαρός στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του μέσα στην ομάδα και να μην έχει το μυαλό του σε «μεταγραφικές σειρήνες»…

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags