Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτές οι σκέψεις στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση Μανωλά - Τι έφταιξε και αποχώρησε
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-22 22:30:00

Αυτές οι σκέψεις στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση Μανωλά - Τι έφταιξε και αποχώρησε

Sportdog Team
Αυτές οι σκέψεις στον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση Μανωλά - Τι έφταιξε και αποχώρησε

Ο Έλληνας αμυντικός αποτελεί παρελθόν από τους Ερυθρόλευκους μετά από 8 περίπου μήνες με τους Πειραιώτες και τον Μίτσελ να έχουν πλάνο για την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ολυμπιακός: Για την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά και τα νέα δεδομένα στην Ερυθρόλευκη άμυνα μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, τονίζοντας ότι ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει κίνηση στην πλευρά των ελεύθερων για την απόκτηση παίκτη, τονίζοντας αν υπάρξει προσθήκη θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να έρθει σε κατάλληλη κατάσταση.

Παράλληλα είπε, πάντως, ότι αν οι Πειραιώτες έβρισκαν μια πολύ καλή περίπτωση στα δεδομένα που θέλει, θα μπορούσαν να τον πάρουν τώρα ώστε να τον έχουν έτοιμο τον Γενάρη, καθώς μεσολαβεί και η διακοπή λόγω του Μουντιάλ.

Σε ό,τι αφορά τον Μανωλά: «Είναι αυτό που λέμε ότι δεν τους βγήκε. Ούτε του Ολυμπιακού, ούτε του Μανωλά, εδώ και εννέα μήνες. Ήταν άλλες οι προσδοκίες και δεν βγήκε για διάφορους λόγους. Βρήκε ο Μανωλάς τον Ολυμπιακό στα κάτω του, καθώς με το που ήρθε άρχιζε η πτώση του Ολυμπιακού. Δεύτερον, ο Μανωλάς δεν ήταν ποτέ κακός, δεν ήταν χάλια, αλλά δεν ήταν και αυτό που περίμεναν. Πιστεύω ότι παρουσιάστηκε επηρεασμένος από τους τραυματισμούς που είχε στην Ιταλία. Δεν επρόκειτο να είναι αυτός που… ήταν», είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ για το μικρό, δεύτερο, πέρασμα που είχε ο Έλληνας αμυντικός από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags