Facebook Pixel Κυριάκος Μητσοτάκης: Ποιος Καπουτζίδης; Μεγάλη "μεταγραφή" Μητσοτάκη στις εκλογές με κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή!
| 2022-09-23 09:20:00

Ποιος Καπουτζίδης; Μεγάλη "μεταγραφή" Μητσοτάκη στις εκλογές με κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Sportdog Team
Ποιος Καπουτζίδης; Μεγάλη "μεταγραφή" Μητσοτάκη στις εκλογές με κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Ένα πολύ δυνατό όνομα, με επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων, αναμένεται να κατεβάσει στο ψηφοδέλτιό της η Νέα Δημοκρατία.
 

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία πως θα κατέβει στις εκλογές και μάλιστα με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Καπουτζίδης, ωστόσο η συγκεκριμένη πληροφορία διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον ίδιο.

Παρόλα αυτά, τα κόμματα ήδη ψάχνουν για… δυνατά ονόματα και νέα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζεται να κλείσει μία μεγάλη μεταγραφή από τον χώρο του ποδοσφαίρου!

Ακόμα ένα μέλος της χρυσής γενιάς του Euro 2004 φαίνεται πως παίρνει το χρίσμα για να κατέβει υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Ο λόγος για τον Άγγελο Χαριστέα...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κατέλθει υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης, όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές. Μάλιστα το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στις κυλιόμενες μετρήσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή και δείχνει να τα πηγαίνει καλά σε επίπεδο δημοφιλίας.

Άλλωστε, στα συν για τον παλαίμαχο επιθετικό είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί ακόμα με τον κόσμο του Άρη. Κάτι που παίζει πάντα μεγάλο ρόλο...

Ο ίδιος έχει δηλώσει σε όσους τον ρωτούν πως είναι τιμητικό να ακούγεται το όνομά του για το αξίωμα του βουλευτή, προσθέτοντας πως ούτως ή άλλως ασχολείται με τα κοινά εδώ και αρκετά χρόνια και καλοβλέπει το ενδεχόμενο να δώσει τη μάχη για την είσοδό του στο Κοινοβούλιο.

«Όταν ασχολείται με την πολιτική σκέφτεσαι τα πάντα» συνηθίζει να λέει ο πρώην κεντρικός επιθετικός που χάρις σε δικό του γκολ η εθνική Ελλάδος είχε κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου το 2004.

Αν επιβεβαιωθεί το παραπάνω δημοσίευμα, θα είναι ο 4ος παίκτης της εθνικής ομάδας του 2004 που θέτει υποψηφιότητα σε εκλογές. Είχαν προηγηθεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης σε δύο ευρωεκλογές, ο Τάκης Φύσσας που είχε κατέβει στις βουλευτικές εκλογές του 2019 χωρίς να εκλεγεί, αλλά και ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

 

Εξέλιξη-βόμβα με Σάκη Ρούβα - Μόλις... ανακοινώθηκε - Κατεβαίνει στις εκλογές! (ΦΩΤΟ)

Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και καιρό φλερτάρει με την ιδέα της ενεργού εμπλοκής του στην πολιτική, κάτι που μάλλον δείχνει να λαμβάνει ''σάρκα και οστά'' στις επικείμενες εκλογές!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σάκης Ρουβάς ήδη έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα στην Πειραιώς από επικοινωνιολόγους της ΝΔ, προκειμένου να εκπαιδευτεί στα της πολιτικής, στη ρητορική, στις βασικές αρχές του κόμματος και στον τρόπο με τον οποίο θα αποφεύγει τις πιθανές ''παγίδες'' που θα του στήσουν οι αντίπαλοι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ετοιμάζεται για ηχηρές κινήσεις της τελευταίας στιγμής, όπως αυτή του Κερκυραίου τραγουδιστή, θέλει με τη συγκεκριμένη επιλογή να εισαγάγει τον λόγο της ΝΔ στα νεανικά κοινά.

Στην Πειραιώς εκτιμούν ότι με την επιλογή του Σάκη Ρουβά, πολλοί νέοι ψηφοφόροι, θα ενδιαφερθούν να ακούσουν το ''γαλάζιο'' αφήγημα και κατ' επέκταση, να δώσουν την ψήφο τους στο ίνδαλμά τους και στο κόμμα της κυβέρνησης.

Πέρυσι, μετά την έντονη φημολογία για κάθοδο του δημοφιλούς καλλιτέχνη στην πολιτική, ο κ. Μητσοτάκης είχε πει : «Θέλω πολύ να με υποστηρίξει ο Σάκης Ρουβάς στην προεκλογική περίοδο, αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιό μας». Από την πλευρά του, ο Σάκης Ρουβάς είχε πει ότι η πολιτική τον ενδιαφέρει και ότι, αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθεί την ανάγκη να εμπλακεί σε αυτήν, θα το κάνει.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags