Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πήγε για κίνηση ματ με εξτρέμ από Αγγλία ο ΠΑΟ - Τον ξεχώρισε ο Γιοβάνοβιτς - Επαφές για Γενάρη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 08:30:00

Πήγε για κίνηση ματ με εξτρέμ από Αγγλία ο ΠΑΟ - Τον ξεχώρισε ο Γιοβάνοβιτς - Επαφές για Γενάρη!

Sportdog Team
Πήγε για κίνηση ματ με εξτρέμ από Αγγλία ο ΠΑΟ - Τον ξεχώρισε ο Γιοβάνοβιτς - Επαφές για Γενάρη!

Οι Πράσινοι δεν πρόλαβαν να τον κάνουν δικό τους και όλα δείχνουν ότι θα ασχοληθούν με την περίπτωσή του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παναθηναϊκός: Μια πολύ δυνατή μεταγραφή προσπάθησε να ολοκληρώσει στο... νήμα το Τριφύλλι, παράλληλα με τις κινήσεις για τους Ένις Τσοκάι και Αλέξις Τρουιγιέ.

Ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε με τον Σαμουέλ Καλού της Γουότφορντ, τον οποίο είχε ξεχωρίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και που είχε τοποθετηθεί στην tranfer list της αγγλικής ομάδας, ψάχνοντας κάπου να συνεχίσει ως δανεικός για να πάρει ευκαιρίες.

Οι Πράσινοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις, όμως οι διαφωνίες και η έλλειψη χρόνου (τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 15/9 έληγε η προθεσμία) δεν επέτρεψαν την επίτευξη συμφωνίας, με την υπόθεσή του να πηγαίνει για τον Ιανουάριο.

Ο Καλού αγωνίζεται στις δύο θέσεις των εξτρέμ, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025 και η Γουότφορντ τον αγόρασε 3 εκατομμύρια ευρώ από την Μπορντό, όπου έγραψε 86 συμμετοχές με 10 γκολ και 8 ασίστ. Ακόμα καλύτερα τα νούμερα του Αφρικανού με τη Γάνδη, αφού σε 55 παιχνίδια είχε 10 γκολ και 16 ασίστ.

Ο Καλού είναι διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας, έχοντας φορέσει το εθνόσημο σε 17 αναμετρήσεις και έχει σκοράρει 2 γκολ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags