Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ψάχτηκε για παίκτη του Ολυμπιακού ο Ίβιτς, αρέσει και στον Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-23 21:08:00

Ψάχτηκε για παίκτη του Ολυμπιακού ο Ίβιτς, αρέσει και στον Άρη

Sportdog Team
Ψάχτηκε για παίκτη του Ολυμπιακού ο Ίβιτς, αρέσει και στον Άρη

Δύσκολα τα πράγματα για ξένο άσος των Πρωταθλητών Ελλάδας, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά στην έξοδο. Τον τσεκάρουν η Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς και οι Κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης.

Ο Μίτσελ δήλωσε ότι θέλει να έχει 24 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του (+4 τερματοφύλακες) και ο Ολυμπιακός έχει πάρει πολύ σοβαρά τη συγκεκριμένη δήλωση, με αποτέλεσμα να έχει αποχωρήσει ήδη ο Κώστας Μανωλάς, ενώ είναι δεδομένο πως θα τον ακολουθήσουν στην πόρτα της εξόδου και οι Ανδρούτσος και Κούτρης, μιας και δεν τίθεται θέμα εκ νέου ενεργοποίησης τους, όπως έγινε παραδείγματος χάρη με τον Κένι Λαλά.

Μάλιστα, αυτή η λίστα μεγαλώνει και άλλο, μιας και μια ακόμη τέτοια περίπτωση είναι αυτή του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος δεν έχει πείσει κανέναν στον Ολυμπιακό πως μπορεί να εξελιχθεί σε βασικό στέλεχος της ερυθρόλευκης αντεπίθεσης.

 

Σε αυτό το πλαίσιο τον έχουν ενημερώσει να ψάξει ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως για τον παίκτη είχε ρωτήσει η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Μίτσελ πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο ήταν αδύνατον να καλύψει το 1 εκατ. ευρώ με το οποίο αμείβεται από τον Ολυμπιακό! Από εκεί και πέρα την περίπτωση του κοιτάζει και ο Άρης και δεν αποκλείεται να εξεταζόταν το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για τον δανεισμό του τον Γενάρη! Πάντως, το πιθανότερο θα ήταν να τον βλέπαμε σε ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μιας και η συγκεκριμένη αγορά είναι ακόμη ανοιχτή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μίτσελ για στόπερ - "Καραμπόλα" Ντεναγιέρ με Μανωλά - Δεν πέφτει από τα 2 εκατ. συμβόλαιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags