Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό, φεύγει πριν τον Βρσάλικο - Στον "κουβά" 6.2 εκατομμύρια του Μαρινάκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-24 10:00:00

Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό, φεύγει πριν τον Βρσάλικο - Κόστισε 6.2 εκατομμύρια σε Μαρινάκη

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό, φεύγει πριν τον Βρσάλικο - Κόστισε 6.2 εκατομμύρια σε Μαρινάκη

Ο Μίτσελ θα πάρει την τελική απόφαση, όμως ήδη ψάχνουν ομάδα! Ποιος παίκτης των Πειραιωτών, που ήρθε το φετινό καλοκαίρι με πάρα πολλά χρήματα, φαίνεται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο; Δεν έπεισε ούτε τον Μαρτίνς ούτε τον Κορμπεράν. Θα τα καταφέρει με τον Ισπανό;

Εδώ και αρκετό το ζήτημα των εκκαθαρίσεων απασχολεί την επικαιρότητα του Ολυμπιακού, ωστόσο μετά τη δήλωση Μίτσελ -κατά την παρουσίασή του- ότι θέλει ρόστερ 24 παικτών (συν τους τερματοφύλακες), θεωρείται δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ουκ ολίγες αποχωρήσεις στο έμψυχο δυναμικό των Ερυθρολεύκων.

Ο σύλλογος αυτή τη στιγμή αριθμεί 37 ποδοσφαιριστές, νούμερο πολύ μεγάλο για οποιαδήποτε ομάδα. Ειδικά από τη στιγμή που ορισμένοι εξ αυτών δεν υπολογίζονται αγωνιστικά, είναι λογικό ο Μίτσελ να επιθυμεί την ελάφρυνση του ρόστερ.

Ο Κώστας Μανωλάς έκανε την… αρχή και αποχώρησε για λογαριασμό της Sharjah των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Σειρά παίρνουν κι άλλα «διαζύγια» με ποδοσφαιριστές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις τύπου… Ζινκερνάγκελ.

Δεν αναφέρουμε τυχαία τον Δανό μέσο, καθώς η παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού στη Σταντάρ Λιέγης ξάφνιασε πολλούς, μιάς και είχε αποτελέσει θερινή μεταγραφή της ομάδας. Στην πιάτσα των ατζέντηδων συζητιέται πως το ίδιο θα μπορούσε να γίνει και με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά!

Ο Μαυριτανός επιθετικός έχει προβληματίσει με την παρουσία του στην ομάδα μέχρι στιγμής, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την κακή κατάσταση στην οποία δείχνει να βρίσκεται. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι έχει καταγράψει μόλις δύο ολιγόλεπτες συμμετοχές τη φετινή σεζόν (συνολικά 58 αγωνιστικά λεπτά) και μάλιστα δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Παράλληλα, αντιμετώπισε τραυματισμό με το… καλημέρα, με αποτέλεσμα να χάσει κάποια ματς, ενώ στα υπόλοιπα έμεινε εκτός αποστολής, μην έχοντας ικανοποιήσει τον Κάρλος Κορμπεράν από την απόδοσή του στις προπονήσεις.

Σίγουρα ο διεθνής επιθετικός δεν έχει δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν για εκείνον. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως η μεταγραφή του από τον Άρη κόστισε 5.000.000 ευρώ, δείγμα του πόσο πολύ πόνταραν οι Ερυθρόλευκοι στον Καμαρά.

Ο 27χρονος παίκτης ελπίζει πως με τον Μίτσελ θα πάρει τις ευκαιρίες του και θα τα καταφέρει καλύτερα από ό,τι με τον Κορμπεράν. Εντούτοις, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ίσως να… μην προλάβει, αφού φέρονται να υπάρχουν σκέψεις για πώλησή του!

Όπως προαναφέραμε, τα πέντε εκατομμύρια που δόθηκαν για την απόκτηση του πρώην άσου του Άρη και το υψηλό συμβόλαιο που απολαμβάνει (1,2 εκατ.) καθιστά δύσκολο εγχείρημα την πώλησή του. Ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι υπάρχουν «ψίθυροι» για πρόωρη αποχώρηση δείχνουν την απογοήτευση που υπάρχει για τον Καμαρά στο Λιμάνι. Πολλά θα εξαρτηθούν από την άποψη του Μίτσελ για τον Αφρικανό παίκτη, αλλά και για πολλούς ακόμα…


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κεραμίδα" Μίτσελ για Βρσάλικο- "Βρες ομάδα ή Ολυμπιακό β’"- Ζήτησαν 6 εκατ. Μιγιάτοβιτς-Μπίλιτς! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags