Facebook Pixel Άρης - Ολυμπιακός: "Παιχνίδι" Καρυπίδη για Μαντσίνι - Η φυγή Μαρτίνς χάλασε τη μεταγραφή - "Αρπάζει" Σουπερλιγκάτο άσο!
| 2022-09-24 17:28:00

"Παιχνίδι" Καρυπίδη για Μαντσίνι - Η φυγή Μαρτίνς χάλασε τη μεταγραφή - "Αρπάζει" Σουπερλιγκάτο άσο!

GOALάρες by Εvaggelistis
"Παιχνίδι" Καρυπίδη για Μαντσίνι - Η φυγή Μαρτίνς χάλασε τη μεταγραφή - "Αρπάζει" Σουπερλιγκάτο άσο!

Πού θα πάει ο Αργεντινός και η επόμενη μεταγραφή του Άρη! Οι Κίτρινοι δεν έχασαν χρόνο και ετοιμάζονται να υποδεχτούν έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή τον Γενάρη, ο οποίος αν και έπαιξε ελάχιστα, έδειξε καλά στοιχεία. Ποιος είναι, οι... πιέσεις για να ανέβει Θεσσαλονίκη και το μέλλον του Μαντσίνι, που έφτασε πολύ κοντά στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι.

Άρης - Ολυμπιακός: Ο Ευαγγελιστής ασχολείται με την "μυστική" υπόθεση Φλόρες και το ... μυστηριώδες παρασκήνιο της υπόθεσης Μαντσίνι.

1/ΦΛΟΡΕΣ: από τους αμυντικούς μέσους που συστήθηκαν αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στην σεζόν 2021-22. Είναι συμπατριώτης και "ομόσταβλος" των Πάλμα και Ροντρίγκες που στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδου αποκτήθηκαν από τον Άρη. Στα 26 του χρόνια , 18 φορές διεθνής με την Εθνική Ονδούρας, έφτασε τον Αύγουστο του 2021 στο Αγρίνιο. Έχει συμβόλαιο ως το 2023 στον Παναιτωλικό, αλλά στην ελληνική πιάτσα agents (βούιξε) μέχρι και... στοίχημα βάζουν πλέον πως τον Γενάρη θα "μετακομίσει" στο "Κλεάνθης Βικελίδης"! Προφανώς με μεταγραφή στον Άρη και λόγω επιθυμίας/πίεσης του Ντέιμπι Φλόρες. Μάλιστα δικαιολογούν πως έτσι βρέθηκε από βασικός αναπληρωματικός στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που με ΟΦΗ και ΑΕΚ τον έβαλε αλλαγή στο τέλος!

2/ΜΑΝΤΣΙΝΙ: ο Καρυπίδης τον κοστολογούσε αυτό το καλοκαίρι με μινιμουμ ποσό 2 με 2.200.000  ευρώ και απο εκεί και πέρα ο,τι καλύτερη τιμή μπορούσε να πιάσει. Με αυτό το ποσό θα τον πουλούσε αλλά και τον πουλάει ακόμη. Λεφτά βέβαια που δεν βρήκε (ούτε τα πλησίασαν) από την Ομόνοια, ούτε από την Σαμάρια. Έφυγε και ο Πέδρο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό, με τον Πορτογάλο κόουτς να τον θέλει (όπως άλλωστε και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά) ενώ ενδεχομένως το καλοκαίρι, αν πήγαιναν όλα καλά και παρέμενε, τότε στα τέλη Αυγούστου ο Μαντσίνι να είχε ντυθεί στα "ερυθρόλευκα"!  Έφυγε όμως, ο Μαρτίνς από τον Ολυμπιακό, δεν πήγε ο Μαντσίνι ενώ πλέον είναι για να φεύγει και ο Αμπού Καμαρά που πήγε!!! Στους "κίτρινους" ο Ντανιέλ Μαντσίνι έχει συμβόλαιο ως το 2024 (το ανανέωσε τον περασμένο Οκτώβριο) με αποδοχές που πλησιάζουν στις 350.000 ευρώ...

3/ΜΑΝΤΣΙΝΙ: πάμε και στα φρέσκα κουλούρια: από τον Άρη διέρρευσε τόσο η "πρόταση" που έχει από κλαμπ των Η.Α.Ε. (εκεί που θα παίζει και ο Κώστας Μανωλάς), περιέργως όμως, χωρίς να διαρρέει και το όνομα της εν λόγω ομάδας ενώ από τον Άρη μια ημέρα μετά έβαλαν στο...κόλπο και την Κοπεγχάγη (η οποία τον θέλει από τώρα για τον Γενάρη) περιμένοντας και την δική της πρόταση!!! Τώρα αν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα ή στο... περίπου, ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι αυτός που το γνωρίζει καλύτερα από όλους. Μια καχυποψία πάντως προκύπτει για την πραγματική ... επικοινωνιακή σκοπιμότητα. Δηλαδή αυτή εξηγείται είτε για να πειστεί και ο κόσμος του Άρη πως ήταν αναπόφευκτη η πώλησή του MVP παίκτη του μετά το μπαράζ προτάσεων του Σεπτεμβρίου (πόσο μάλλον όταν η... άγνωστη ομάδα από τα Η.Α.Ε. φέρεται να δίνει στον Αργεντινό 1,1 εκατ. τον χρόνο, λεπτομέρεια που επίσης διέρρευσε)... Είτε για να πιεστεί η ομάδα που τον θέλει, από το μπάσιμο και δεύτερου ενδιαφερόμενου, ώστε να κάνει πρόταση ή να την βελτιώσει και να φτάσει στα ποσά που ικανοποιούν τον Άρη. Κοντός ψαλμός αλληλούια αφού όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γενναία αύξηση για Μανωλά, θετικός και ο Σωκράτης - "Κατηγορούν" τον Βόλο για Φαν Βεερτ στην ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags