Facebook Pixel Αναγέννηση Καρδίτσας: Παίκτης από Μπαρτσελόνα στα γήπεδα της Ελλάδας
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-24 20:08:00

Απίθανη μεταγραφή: Στην Αναγέννηση Καρδίτσας πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα!

Sportdog Team
Απίθανη μεταγραφή: Στην Αναγέννηση Καρδίτσας πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα!

Εξέλιξη που κανείς δεν θα μπορούσε να είχε προβλέψει μέχρι πριν από λίγα χρόνια!

Την απόκτηση του Ζαν Μαρί Ντονγκού, οποίος ξεκίνησε την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ανακοίνωσε η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Ντονγκού είχε ξεχωρίσει ως μεγάλο ταλέντο στη Μπαρτσελόνα Β', με την οποία σκόραρε 29 φορές σε 132 αγώνες, ενώ κατέγραψε και μία συμμετοχή με τη φανέλα της πρώτης ομάδας των Καταλανών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αναγέννησης Καρδίτσας:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Jean Marie Dongou. Ο Jean Marie γεννήθηκε στις 20 Απριλίου του 1995 στην περιοχή Douala του Καμερούν και αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις Ακαδημίες του Eto’ο στη Βαρκελώνη για να μεταπηδήσει έπειτα στις Ακαδημίες της Barcelona. Με τους Μπλαουγκράνα αγωνίστηκε τόσο με τις U-16, U-18 και U-19 όσο και με την Barcelona B’, όπου με τις εμφανίσεις του κέρδισε μια θέση στην πρώτη ομάδα του συλλόγου. Τη σεζόν 2015-16 μεταγράφηκε στη Zaragoza, όπου παρέμεινε για μία διετία.

Έπειτα μετακόμισε στην Gimnastic, πριν μεταγραφεί στην επίσης ισπανική Lugo. Τον Ιανουάριο της αγωνιστικής περιόδου 2018-19 παραχωρήθηκε δανεικός στη Lleida Esportiou. Το 2019 μετακόμισε για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας, αφού φόρεσε τη φανέλα της Honka, η οποία συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της Φινλανδίας, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ισπανική Zamora. Να σημειωθεί πως μετρά τέσσερις συμμετοχές και δύο γκολ με την U-20 της Εθνικής Καμερούν.

Jean Marie καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»
.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο νέος Τζόλης του ΠΑΟΚ στα χέρια Λουτσέσκου - 16χρονος ετοιμάζεται για 11αδα - Τον θέλουν οι Ιταλοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags