Facebook Pixel Ολυμπιακός: Επιστροφή έκπληξη στου Ρέντη το Σάββατο - Παρών στο πρώτο διπλό του Μίτσελ - Έρχονται αλλαγές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-25 12:55:00

Επιστροφή έκπληξη στου Ρέντη το Σάββατο - Παρών στο πρώτο διπλό του Μίτσελ - Έρχονται αλλαγές!

BoxtoBox
Επιστροφή έκπληξη στου Ρέντη το Σάββατο - Παρών στο πρώτο διπλό του Μίτσελ - Έρχονται αλλαγές!

Ποιος εμφανίστηκε ξανά στο προπονητικό κέντρο και για ποιο λόγο; Το Sportdog.gr αποκαλύπτει την παρουσία έκπληξη χθες στους Πειραιώτες και προσπαθεί να "προβλέψει" τις αλλαγές που θα φέρει αυτή και στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.
 

Στο σαββατιάτικο εσωτερικό διπλό που είχε μορφή φιλικού αγώνα μεταξύ της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού και της Β' υπήρξε μια παρουσία έκπληξη. Μια επιστροφή έκπληξη.

Γενικώς στο μεγάλο λιμάνι έχουν υπάρξει ουκ ολίγες επιστροφές. Συνηθίζεται στους Πειραιώτες αφού σχεδόν όλοι όσοι παίζουν μπάλα στους ερυθρόλευκους δένονται και δεν κόβουν ποτέ τον... ομφάλιο λώρο. Οι περισσότεροι μάλιστα, μετά από καιρό, ζητούν να γυρίσουν πίσω. Η λίστα είναι τεράστια. 

Κάποιοι γυρίζουν ως παίκτες, άλλοι ως στελέχη αν στο μεταξύ έχουν τερματίσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα. Μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας. Στο σαββατιάτικο εσωτερικό διπλό υπήρξε μια παρουσία που συζητήθηκε. 

Ποιός γύρισε; Ο Φρανσουά Μοντέστο. Ο Κορσικανός που ήταν και παίκτης αλλά και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού αποτέλεσε μία από τις αλλαγές που έγιναν στο λιμάνι αυτό το καλοκαίρι. Δέχθηκε πρόταση από τη Μόντσα και έφυγε. 

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως... ξέκοψε εντελώς. Μην ξεχνάμε πως ένας δικός του άνθρωπος, ο Ζοζέ Ανιγκό, έχει πια αναβαθμισμένο ρόλο στους πρωταθλητές. Πέρασε λοιπόν ο Φρανουσά μια βόλτα από το Ρέντη. Για να δει τον Ανιγκό και φίλους και πρώην συνεργάτες. Ποιός ξέρει; Ίσως αυτή η επίσκεψη, που λογικά δεν θα είναι η μοναδική, «γεννήσει» και κάτι στο μέλλον αφού ο Μοντέστο έχει διαρκώς ιδέες, μεταγραφικές συνήθως, και του αρέσει να τις βλέπει να υλοποιούνται. 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μίτσελ και για... Πασχαλάκη - Έρχεται για βασικός στο Λιμάνι - Μεγάλη ανατροπή με Τζολάκη! 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags