Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Απόφαση Μίτσελ και για... Πασχαλάκη - Έρχεται για βασικός στο Λιμάνι - Μεγάλη ανατροπή με Τζολάκη
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-25 10:00:00

Απόφαση Μίτσελ και για... Πασχαλάκη - Έρχεται για βασικός στο Λιμάνι - Μεγάλη ανατροπή με Τζολάκη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Απόφαση Μίτσελ και για... Πασχαλάκη - Έρχεται για βασικός στο Λιμάνι - Μεγάλη ανατροπή με Τζολάκη!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Έλληνας κίπερ και το ντόμινο αλλαγών! Ο Ισπανός προπονητής καλείται άμεσα να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ του Ολυμπιακού. Ποιοι παίκτες πρέπει να φύγουν και ποια θα είναι η τριάδα τερματοφυλάκων του. Θα δώσει το "οκ" για τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ;
 

Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Το όνομα του διεθνή πορτιέρο συνεχίζει να απασχολεί τους Πειραιώτες και, όπως είχε αποκαλύψει στο sportdog ο Ευάγγελος Μίχος πριν από λίγο καιρό, αν είχε προχωρήσει η παραχώρηση του Κρίστινσον στην Μίντιλαντ, ο Πασχαλάκης θα ήταν ήδη στο Λιμάνι.

Γιατί και επαφές έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές, και τον ρόλο του Νο2 φαίνεται ότι έχει αποδεχτεί για την αρχή ο Αλέξανδρος (που από την επόμενη σεζόν που τελειώνει το συμβόλαιο του Βατσλίκ μπορεί να γίνει Νο1), και υπάρχει παρελθόν με τον Ολυμπιακό - Είχε περάσει από τις ακαδημίες του, όπως και από εκείνες της ΑΕΚ.

Το γεγονός ότι είναι ελεύθερος διατηρεί ζωντανή την πιθανότητα να υπογράψει στο Λιμάνι, καθώς έχει το δικαίωμα να το κάνει μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Ειδικά από τη στιγμή που ο Μίτσελ έστειλε ένα ακόμα μήνυμα στον Κρίστινσον, δείχνοντας από τις πρώτες προπονήσεις πως υπολογίζει περισσότερο τον νεαρό Τζολάκη.

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΛ είναι εξαιρετικός, αλλά χρειάζεται ρυθμό αγώνων για να το αποδείξει. Η φθορά τού πάγκου τον έχει αφήσει πίσω και, παρότι κανείς δεν αμφισβητεί την αξία του, δεν είναι ο παίκτης που μπορεί να καλύψει μια ομάδα ως Νο2 με τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Για αυτό και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει να δημιουργήσει πανίσχυρο ρόστερ. Η κουβέντα που έχει ανοίξει, όμως, είναι κατά πόσο και ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ είναι σε θέση να βοηθήσει σε υψηλό επίπεδο άμεσα τους Πειραιώτες, από τη στιγμή που είναι εκτός δράσης από τον περασμένο Μάη.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ο Πασχαλάκης είναι εκτός ρυθμού και προπονήσεων ομάδας από τον ερασμένη Μάη, όχι εκτός δράσης. Γιατί οι πληροφορίες τού sportdog από τον Άγιο Κοσμά, που προπονείται εδώ και αρκετό καιρό, αναφέρουν ότι είναι σε άριστη φόρμα! Η παρουσία του εκεί είναι καθημερινή και κάνει σούπερ ατομικό πρόγραμμα - Αυτό το πρόγραμμα είδε, άλλωστε, και ο Πογέτ και τον κάλεσε στην Εθνική ομάδα!

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν έκανε το χατίρι σε κανέναν - Είδε τον Πασχαλάκη στον Άγιο Κοσμά και κατάλαβε ότι είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο, παρότι δεν έχει συμβόλαιο με κάποια ομάδα. Κι η επιλογή του Πογέτ είναι η καλύτερη εγγύηση για τον Ολυμπιακό ότι ο πεπειραμένος άσος μπορεί από την πρώτη μέρα που θα φτάσει στου Ρέντη να βάλει κόντρα στον Βατσλίκ και, γιατί όχι, μετά από ένα εύλογο διάστημα να βάλει σε σκέψεις τον προπονητή του Ολυμπιακού...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Μανωλάς στον Ολυμπιακό, φεύγει πριν τον Βρσάλικο - Στον "κουβά" 6.2 εκατομμύρια του Μαρινάκη

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags