Facebook Pixel Μάρκ Κλάτενμπεργκ: Απίστευτος Κλάτενμπεργκ - "Θα κάνω τατουάζ στον κ@@@ μου..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-25 23:37:00

Απίστευτος Κλάτενμπεργκ - "Θα κάνω τατουάζ στον κ@@@ μου..."

Sportdog Team
Απίστευτος Κλάτενμπεργκ - "Θα κάνω τατουάζ στον κ@@@ μου..."

Απίστευτες ατάκες από τον Βρετανό διαιτητή που έδωσε το παρών σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα και χάρισε στιγμές γέλιου σε εκατομμύρια χρήστες του YouTube.

Μάρκ Κλάτενμπεργκ: Ο πρώην επικεφαλής της κεντρικής διαιτησίας της ΕΠΟ χάρισε στιγμές γέλιου κατά τη διάρκεια συνέντευξής του μετά την φιλική αναμέτρηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Βάλεϊ μεταξύ της μικτής Youtubers και των επικεφαλής ενός εκ των κορυφαίων καναλιών της πλατφόρμας αναπαραγωγής βίντεο, Sidemen.



Μετά το τέλος του αγώνα Βρετανός απάντησε σε ερωτήσεις σε συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου με αφορμή τα τατουάζ που έχει στο σώμα του και αφορούν στους τελικούς του FA Cup, του Champions League και του Euro 2016 τους οποίους και διηύθυνε, με τον παρουσιαστή να τον ρωτάει αν θα έκανε ακόμα ένα με αφορμή την φιλική αναμέτρηση.

«Δεν θα έκανα τατουάζ κάποιον συγκεκριμένο, αλλά όλη την ομάδα των Sidemen. Αλλά δεν ξέρω σε ποιο σημείο θα χωρούσαν όλοι αυτοί. Μάλλον εκεί πίσω», με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ να δείχνει το... προφανές σημείο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags