ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-2 την ΑΕΚ στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής με ένα γκολ του Σάστρε στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης, έχοντας ακόμα ελπίδες για να φτάσει την διεκδίκηση του τίτλου μέχρι τέλους.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε τα 127 γκολ φέτος, ισοφαριζοντας την καλύτερη επίδοση της ιστορίας του και όλα δείχνουν ότι στα τρία 90λεπτα που μένουν θα κάνει νέο ρεκόρ παραγωγικότητας.

Αναμφίβολα στην βραδιά, πέραν του Σάστρε που με το γκολ του έκρινε το ματς, ο παίκτης που ξεχώρισε με την εικόνα του ήταν ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε δυο γκολ κόντρα στην Ένωση και με αυτό τον τρόπο έφτασε στην δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ εντός Δικεφάλου.

Ο «Ντέλιας» μετράει πλέον 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αφήνοντας πίσω του τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ που έχει μείνει στα 13, επιστρέφοντας στα γκολ μετά από σχεδόν δυο μήνες, αφού είχε σκοράρει τελευταία φορά στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για το πρωτάθλημα στις Σέρρες.

Όσον αφορά τον Ζοάν Σάστρε, δεν ήταν το πρώτο του γκολ φέτος. Με το 3-2 επί της Ένωσης, ο Ισπανός μπακ έφτασε τα τρία τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ισοφαρίζοντας τους Αλί Σαμάτα, Τόμας Κεντζιόρα και Μάρκος Αντόνιο που βρίσκονται προς το παρόν στον ίδιο αριθμό γκολ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηλεκτροσόκ για ΠΑΟ, 2 υποψήφιοι για αντι-Τερίμ! 18εκ. plus από Στραματσόνι