Facebook Pixel Super League: Έλληνες σκόρερ στη Λίγκα - Ο... αδικημένος του ΠΑΟΚ, το restart Καρέλη και η ευκαιρία του Τζαβίδα!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 12:10:00

Έλληνες σκόρερ στη Λίγκα - Ο... αδικημένος του ΠΑΟΚ, το restart Καρέλη και η ευκαιρία του Τζαβίδα!

Έλληνες σκόρερ στη Λίγκα - Ο... αδικημένος του ΠΑΟΚ, το restart Καρέλη και η ευκαιρία του Τζαβίδα!

Στην φετινή εκκίνηση της Σούπερ Λιγκ έχουν σκοράρει μόλις 9 Έλληνες, με τους Νίκο Καρέλη, Απόστολο Διαμαντή και Μάριο Τζαβίδα να ξεχωρίζουν.

Το πρωτάθλημα της Super League βρίσκεται σε προσωρινή διακοπή, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων και το sportdog.gr έψαξε το πόσοι Έλληνες έχουν προλάβει να σκοράρουν μετά το πέρας των πρώτων 5 αγωνιστικών.

Αυτό που είναι αρκετά ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ήδη έχουν πετύχει γκολ 52 ποδοσφαιριστές, με τον Αϊτόρ να είναι πρώτος με 5 και να ακολουθούν με 3 γκολ οι Πινέδα, Μαντσίνι και Καρέλης! Από εκεί και πέρα, μέχρι στιγμής, από δύο γκολ έχουν βάλει οι Νάρεϊ, Γκρέι, Πάλμα, Σπόραρ, Ελ Αραμπί, Τζαβίδας, Αραούχο, Ντέλετιτς, Κούρτιτς, Μεντόζα, Εραμούσπε, Διαμαντής και Οζέγκοβιτς!

Ο Έλληνας που ξεχωρίζει δεν είναι άλλος από τον Νίκο Καρέλη που έχει πετύχει το αγωνιστικό restart που έψαχνε στον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας φορ πέτυχε γκολ για τρεις σερί αναμετρήσεις και έγινε αρκετός ντόρος για το γεγονός ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδος, παρότι αποτελεί τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα φορ της Σούπερ Λιγκ και ενώ στο παρελθόν ήταν στέλεχος της Γαλανόλευκης.

Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει και ο 18χρονος Μάριος Τζαβίδας, ο οποίος φέτος έχει προλάβει να βάλει 2 γκολ και να δώσει μία ασίστ σε 198΄και παρότι δεν έχει αγωνιστεί ακόμη για περισσότερο από 62΄ σε ένα ματς! Γενικά είναι ένας παίκτης που πιστεύουν αρκετά στον Ατρόμητο.

Ένας ακόμη Έλληνας που έχει πετύχει φέτος 2 γκολ είναι ο Απόστολος Διαμαντής (πρώην του ΠΑΟΚ) που κάνει μια μεστή χρονιά και ουσιαστικά έχει δώσει και τους 4 βαθμούς στην ομάδα του (!), μιας και έβαλε το μοναδικό γκολ στη νίκη επί του Βόλου και ήταν αυτός που ισοφάρισε στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το 1-1 στις καθυστερήσεις.`

Αξίζει να σημειωθεί πως από το BIG 5 οι μόνοι Έλληνες που έχουν σκοράρει είναι οι Γιώργος Μασούρας και Ανδρέας Μπουχαλάκης!

Αναλυτικά οι Έλληνες που έχουν σκοράρει

  • Νίκος Καρέλης
  • Μάριος Τζαβίδας
  • Απόστολος Διαμαντής
  • Γιώργος Μασούρας
  • Γιώργος Τζοβάρας
  • Δημήτρης Κολοβός
  • Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης
  • Ανδρέας Μπουχαλάκης
  • Παναγιώτης Λιάγκας
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags