Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σούπερ ατάκες από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για Τόμας - "Ακόμα δεν είδατε τίποτα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-27 13:50:00

Σούπερ ατάκες από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για Τόμας - "Ακόμα δεν είδατε τίποτα"

Sportdog Team
Σούπερ ατάκες από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για Τόμας - "Ακόμα δεν είδατε τίποτα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ποδοσφαριστής που έχει περάσει από τον Δικέφαλο του Βορρά και αναφέρθηκε στην εικόνα του Ισπανού επιθετικού.

Τόνι Γκονζάλες: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και συμπατριώτης του Μπράντον Τόμας, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι του Δικεφάλου με τον Πανσερραϊκό και μίλησε αναφορικά με τον Ισπανό, τα όσα μπορεί να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Αρχικά για τον ίδιο και την παραμονή του στην Ελλάδα, ανέφερε: «Θέλει προσπάθεια για τα Ελληνικά, όταν ήμουν ενεργός ποδοσφαιριστής έκανα ιδιαίτερα μαθήματα για να μάθω τη γλώσσα και είχα τότε διαθέσιμο χρόνο για να κάνω τα μαθήματα, δεν είναι όπως τώρα που οι ποδοσφαιριστές αφιερώνουν περισσότερο χρόνο στις προπονήσεις. Δεν ήμουν συνηθισμένος να κάθομαι να πίσω καφέ για 2 ώρες, πίνω γρήγορα το καφεδάκι μου, αλλά στο φαγητό κάθομαι. Τώρα είμαστε στον ΠΑΟΚ Κρουστόνης, περάσαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος και περιμένουμε να δούμε αν ανέβουμε στη Γ Εθνική».

Για τον Μπράντον Τόμας σημείωσε: «Συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, για αυτό λέω ότι πρέπει να υπάρχει ένα ρόστερ με 25 ποδοσφαιριστές, για να μπορεί να συμπληρωθεί το κενό. Δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του, δεν ξεκίνησε όπως περίμενα να ξεκινήσει, έρχεται από μία πορεία ποδοσφαιρική η οποία είναι καθοδική, αλλά δεν έχουμε δει τον πραγματικό Τόμας ακόμα και νομίζω θα είναι δύσκολο να τον δούμε γιατί έρχεται σε ένα πρωτάθλημα με υψηλές πτήσεις, αλλά με λίγο θέληση όλα μπορούν να γίνουν. Χρειάζεται η καλή ζωή, είναι αλλιώς να βγεις για ένα ποτάκι και να γυρίσεις στη 1 και άλλο στις 5 με δύο μπουκάλια».

Για τον Νέλσον Ολιβέιρα: «Όλοι ξέρουμε τι προσέφερε ο Ολιβέιρα όταν ήταν στην ΑΕΚ και οι ευκαιρίες είναι όπως στο τρένο και πρέπει να το εκμεταλλευτείς», είπε ο Τόνι Γκονζάλες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags