Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Λευτέρης Λύρατζης: Αμφίβολος με Παναθηναϊκό βασικός του Λουτσέσκου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 14:35:00

Αμφίβολος με Παναθηναϊκό βασικός άσος του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αμφίβολος με Παναθηναϊκό βασικός άσος του ΠΑΟΚ

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του στον αστράγαλο και αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις του "Δικεφάλου του Βορρά". Έρχεται νέα μαγνητική που θα καθορίσει την ετοιμότητά του.

Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στο γήπεδο της Τούμπας κόντρα στον Πανσερραϊκό έδωσε χθες (25/9) ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ετοιμάζονται πια για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι οι συνεργάτες του έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, που δεν είχαν πάρει αρκετά λεπτά στα επίσημα παιχνίδια κι έκαναν δοκιμές πριν το ντέρμπι με τους Πράσινους στο γήπεδο της Τούμπας. Για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι, όμως, αμφίβολος παραμένει ακόμα ο Λευτέρης Λύρατζης.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του στον αστράγαλο και αυτό έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις του "Δικεφάλου του Βορρά". Ο Λύρατζης αναμένεται να κάνει νέα μαγνητική και θα αξιολογηθεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάντως οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή δεν είναι υπέρ του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags