Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: "Όλη η Κολομβία περιμένει τον Ολυμπακό - Αυτό πρέπει να κάνει ο Μίτσελ με Χάμες - Θέλει Εμβιλά"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 17:56:00

"Όλη η Κολομβία περιμένει τον Ολυμπακό - Αυτό πρέπει να κάνει ο Μίτσελ με Χάμες - Θέλει Εμβιλά"!

του Γιώργου Κτενά
"Όλη η Κολομβία περιμένει τον Ολυμπακό - Αυτό πρέπει να κάνει ο Μίτσελ με Χάμες - Θέλει Εμβιλά"!

Η αγωνιστική του κατάσταση και το πρόβλημα που πρέπει να λύσει ο κόουτς! Η εντυπωσιακή του εμφάνιση με την Εθνική, τα προβλήματα τραυματισμών και πώς θα μπορέσει να ανεβάσει επίπεδο τους Περαιώτες.

Ολυμπιακός - Χάμες Ροντρίγκες: Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο διεθνής σταρ των Πειραιωτών, τώρα που συμμετέχει στις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας της Κολομβίας, επιδιώξαμε να μάθουμε δεδομένου ότι στο Λιμάνι ποντάρουν πάρα πολλά στη δική του παρουσία στην ερυθρόλευκη 11άδα.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Φράγκος, που παρακολουθεί στενά το ποδόσφαιρο στη Λατινική Αμερική, μας βοήθησε προς αυτή την κατεύθυνση, με αφορμή τις υποχρεώσεις που έχουν οι εθνικές ομάδες αυτό το διάστημα.

"Εντυπωσιακός βαθμός ετοιμότητας - Υψηλό κίνητρο - Αυτό να κάνει ο Μίτσελ"

"Ο προπονητής είπε ότι εντυπωσιάστηκε με τον βαθμό ετοιμότητάς του, αν και γνωρίζουν ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Έχει πρόθεση ο Λορένσο να χτίσει γύρω από αυτόν την ομάδα, έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον Ολυμπιακό και τον Χάμες, στην καριέρα του στην Ελλάδα δηλαδή", ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Το βασικό είναι ότι πρέπει να μείνει σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης, με υψηλό κίνητρο, γιατί εκεί έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα: Στο κίνητρο. Αν τον διαχειριστεί ο Μίτσελ σωστά, θα αποδώσει και ο Χάμες. Και στην εθνική του ομάδα ισχύει το ίδιο".

"Αυτά θα δώσει στον Ολυμπιακό - Ηγέτης - Επικίνδυνο να παίξει"

Τι μπορεί να δώσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού;

"Κατά κύριο λόγο μπορεί να δώσει φαντασία στο παιχνίδι, αν και ο Ολυμπιακός έχει φαντασία στο παιχνίδι του. Ο Χάμες μπορεί να δώσει και το κάτι παραπάνω, δηλαδή κλάση. Δεν έχει παίξει μόνο στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου, αποκτήθηκε για να γίνει ηγέτης τους - Άσχετα αν δεν τα κατάφερε. Στην Κολομβία είναι ηγέτης και ελπίζουν ότι θα τους οδηγήσει στο επόμενο Μουντιάλ. Και στον Ολυμπιακό, λογικά, πρέπει να γίνει ηγέτης".

Τον φορτώνει με άγχος το γεγονός ότι τον περιμένουν παντού ως ηγέτη;

"Το θέμα είναι ότι έχει πρόβλημα για να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση. Στην Εθνική Κολομβίας, για παράδειγμα, είχε βγει κάποια στιγμή ο γιατρός της και είχε υποστηρίξει σε ένα ραδιόφωνο ότι δεν μπορεί να παίξει με τίποτα ο Χάμες γιατί είναι επικίνδυνο, αλλά το ίδιο βράδυ έπαιξε και ήταν καλός".

"Σε αυτή τη θέση έχει αποτύχει - Με Εμβιλά στην 11άδα - Θα μπερδευτούν με Χουάνγκ"

Ποια είναι η θέση του μέσα στο γήπεδο;

"Μπορεί να παίξει παντού, όχι όμως ως σέντερ φορ που τον έχουν δοκιμάσει και απέτυχε. Δεν μπορεί να μαρκάρει, ενδεχομένως δεν θέλει κιόλας. Δεν έχει κανένα νόημα, όμως, να πεις αν θα παίξει στα πλάγια ή όχι. Η λογική λέει ότι θα του δοσούν ευκαιρία για να παίξει πίσω από τον επιθετικό. Θεωρώ ότι εκεί έχει την καλύτερη προοπτική. Και θα σκοράρει κιόλας".

Τι παίκτες χρειάζεται πλάι του;

"Θέλει χαφ που να μαρκάρουν και να του δίνουν την μπάλα. Θέλει κόφτες, ας πούμε τον Εμβιλά. Επίσης, παίκτες που δεν έχουν καλή πάσα, μπορούν να αναδειχτούν πλάι του. Ο Χουάνγκ είναι πολύ δημιουργικός, αν παίζουν μαζί δεν ξέρω ποιος θα αναλάβει πρώτο ηγετικό ρόλο, μπορεί να μπερδευτεί κιόλας η 11άδα. Αλλά αυτά πρέπει να λύσει ο Μίτσελ, αν θεωρεί ότι χωράνε στην 11άδα ή όχι θα το δει αυτός".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος... Μανωλάς σε ΑΕΚ, έρχονται οι Άραβες - Σκληρό "παζάρι" με Ντεναγιέρ - Τρελά λεφτά για Μαντσίνι

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags