Facebook Pixel Τελικά ...μεγαλοπαράγοντας!
| 2011-12-29 11:42:00

Τελικά ...μεγαλοπαράγοντας!

Τελικά ...μεγαλοπαράγοντας!

Παρά τις αρχικές δυσκολίες ο Γιώργος Δαλούκας αναμένεται να γίνει το αφεντικό της Νίκης Βόλου.

Συνάντηση με -οργανωμένους και μη- οπαδούς της Νίκης θα έχει σήμερα ο Γιώργος Δαλούκας σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες της "SportDay", ο πρώην διαιτητής αναμένεται να τους ανακοινώσει πως είναι αυτός ο οποίος σκοπεύει να αποκτήσει το 47,5% των μετοχών από τον Γιώργο Βαλαχή.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ κ. Μπάιμπας στο "Blue Star FΜ":

"Εκτελώ την εντολή του κ. Βαλαχή και είναι σχεδόν έτοιμα τα συμφωνητικά μεταβίβασης των μετοχών. Από αύριο πιστεύω ότι θα είναι στη διάθεση του υποψήφιου αγοραστή, για να μπορέσει να τα παραλάβει και να προχωρήσει στην υπογραφή των σχετικών συμφωνητικών, με την κατάθεση των δηλώσεων στην Εφορία για την τυπική διαδικασία της φορολόγησης της μεταβίβασης, βάσει του συμβολικού ποσού που αναγράφεται. Το ποσοστό που μεταβιβάζεται στον ενδιαφερόμενο επενδυτή είναι 47,5% από τις μετοχές που εκπροσωπεί ο κ. Βαλαχής".

Να σημειωθεί ότι ο Δαλούκας έχει ήδη αρχίσει να επικοινωνεί με παίκτες για να έρθουν στην ομάδα και θα κορυφωθούν οι επαφές μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Βολιώτες προχώρησαν ήδη στην απόκτηση του Γιώργου Λαζαρίδη με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη. Πρόκειται για 19χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags