Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οριστικό! Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ ανανεώνει το συμβόλαιό του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 20:02:00

Οριστικό! Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ ανανεώνει το συμβόλαιό του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Οριστικό! Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ ανανεώνει το συμβόλαιό του (ΦΩΤΟ)

Εξελίξεις στον Δικέφαλο του Βορρά καθώς όπως έγινε γνωστό ξένος παίκτης της ομάδας αποφάσισε να τελικά να ανανεώσει την συνεργασία του με τους Ασπρόμαυρους, παρά το γεγονός ότι πριν λίγο καιρό ήταν στην πόρτα της... εξόδου.

ΠΑΟΚ: Είναι πλέον οριστικό μιας και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο συμφώνησε σε όλα με τον Δικέφαλο του Βορρά και ανανέωσε το συμβόλαιό του, καθώς ο Βραζιλιάνος έριξε αρκετά τις απαιτήσεις του κάτι που γεφύρωσε το χάσμα, με τις πληροφορίες μάλιστα να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης.

Ο Αουγκούστο από τον Ιανουάριο είχε δικαίωμα να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει αφού μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του, όμως πλέον κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ ο ΠΑΟΚ λίγο αργότερα εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας γνωστό το deal με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2026.

Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2019 κι έκτοτε μετράει 96 συμμετοχές, επτά γκολ κι επτά ασίστ, έχοντας κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος ήρθε σε συμφωνία με τον Δικέφαλο και θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας για τέσσερα ακόμα χρόνια!", αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags