Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Κλειστά... χαρτιά από Πογιέτ πριν την Β. Ιρλανδία - Πάει για τρεις αλλαγές ο Ουρουγουανός
| 2022-09-26 22:00:00

Κλειστά... χαρτιά από Πογιέτ πριν την Β. Ιρλανδία - Πάει για τρεις αλλαγές ο Ουρουγουανός

Sportdog Team
Κλειστά... χαρτιά από Πογιέτ πριν την Β. Ιρλανδία - Πάει για τρεις αλλαγές ο Ουρουγουανός

Χωρίς καμία δοκιμή για την ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με τη Βόρεια Ιρλανδία, το βράδυ της Τρίτης (27/9) ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας.

Εθνική Ελλάδας: Κλειστά... χαρτιά όσον αφορά στην ενδεκάδα της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία την Τρίτη (27/9) στο τελευταίο ματς των ομίλων του Nations League κράτησε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Πάντως να φαίνεται ότι θα προστατεύσει τον Μπακασέτα και θα αντικαταστήσει στην επίθεση τον Δουβίκα, με τους Φούντα και Μάνταλο να είναι τα φαβορί να μπουν στην αρχική ενδεκάδα, ενώ στη θέση του τιμωρημένου Σιώπη θα μπει ο Μπουχαλάκης.

Αυτό σημαίνει ότι Εθνική Ελλάδας, αν δεν αλλάξει το 4-2-3-1 θα παίξει με Βλαχοδήμο στο τέρμα, στην άμυνα με Τσιμίκα, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Μπάλντοκ, στο κέντρο με Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη (ή Αλεξανδρόπουλο), ενώ μεσοεπιθετικά εκτός από τον... σίγουρο Μασούρα, τις άλλες τρεις θέσεις διεκδικούν οι Πέλκας, Μάνταλος, Φούντας και Δουβίκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags