Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκα... σεισμός από πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ - "Δεν κάνει ο Ολιβέιρα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-26 23:19:00

Ατάκα... σεισμός από πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ - "Δεν κάνει ο Ολιβέιρα"

Sportdog Team
Ατάκα... σεισμός από πρώην επιθετικό του ΠΑΟΚ - "Δεν κάνει ο Ολιβέιρα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην παρουσία του Πορτογάλου φορ στην ομάδα.

Ηλίας Αναστασάκος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας επιθετικός και σχολίασε το πρόβλημα στην επίθεση του ΠΑΟΚ και τις... χαμηλές πτήσεις του Νέλσον Ολιβέιρα.

«Δεν έχει ξεκινήσει καλά όλοι το ξέρουμε. Μάλλον έχει γίνει λάθος διαχείριση και φαίνεται στο γήπεδο. Γενικά δεν υπάρχουν παίκτες στην Ελλάδα. Τον είδαμε στην ΑΕΚ, για μένα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Θα μπορούσε να βρει κάποιον καλύτερο ο ΠΑΟΚ, κατά την άποψή μου. Υπάρχουν ειδικοί για να τον βοηθήσουν, δεν είναι όπως παλιά που περνούσαν χρόνια για να συνέλθει κάποιος από έναν τραυματισμό. Για μένα δεν είναι ο κατάλληλος για τον ΠΑΟΚ.

Βέβαια δεν μου αρέσει να βλέπω ελληνικό ποδόσφαιρο γιατί βλέπω ενδεκάδες γεμάτες ξένους. Γιατί να μη δοθούν ευκαιρίες στους Έλληνες. Αυτό ξεκινάει από τις πιο κάτω κατηγορίες, είναι μεγάλη κουβέντα όμως στηριζόμαστε σε λάθος πόδια. Και δεν ξέρουμε και ποιος φταίει. Η βοήθεια από τους ξένους είναι για να πάμε καλά στην Ευρώπη. Εδώ όχι βήματα μπροστά δεν κάνουμε αλλά άλματα προς τα πίσω. Θεωρώ ότι είναι λάθος και φταίμε όλοι παίκτες, προπονητές, παράγοντες ΕΠΟ, ΠΣΑΠ, όλοι όσοι εμπλέκονται στον θεσμό» ανέφερε ο Ηλίας Αναστασάκος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags