Facebook Pixel ΑΕΚ: Συγκινητικό πρωτοσέλιδο της ΏΡΑς! Άνθρωποι του πολιτισμού, αθάνατοι μέσα στην Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-28 09:27:00

Συγκινητικό πρωτοσέλιδο της ΏΡΑς! Άνθρωποι του πολιτισμού, αθάνατοι μέσα στην Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Συγκινητικό πρωτοσέλιδο της ΏΡΑς! Άνθρωποι του πολιτισμού, αθάνατοι μέσα στην Αγιά Σοφιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως διαχειρίζεται η «κιτρινόμαυρη» εφημερίδα.

Δύο και σήμερα! Την Παρασκευή (30/9) θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια της Αγιάς Σοφιάς που θα σημάνουν την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πολύς κόσμος δεν πρόλαβε, να δει το νέο γήπεδο. Ανάμεσά τους άνθρωποι του πολιτισμού που δήλωναν Ενωσίτες.

Σε αυτούς είναι αφιερωμένο το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ώρας των Σπορ». «Χαμογελάνε από ψηλά και αυτοί» είναι ο τίτλος της «κιτρινόμαυρης» εφημερίδας, που θεωρεί, ότι θα καμαρώνουν μαζί με όλους τους οπαδούς της ομάδας του «Δικέφαλου» που δεν είναι μαζί μας το στολίδι του Προσφυγικού Ελληνισμού, την Αγιά Σοφιά δηλαδή.

Αν μη τι άλλο, το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας συγκίνησε ενόψει των εγκαινίων, για τα οποία ζει όλος ο ενωσίτικος οργανισμός.

"Αν συγκινούμαστε πολύ και νιώθουμε τόσο υπερήφανοι για το ΝΑΟ της ΑΕΚ, είναι επειδή δεν πρόκειται απλά για ένα σύγχρονο και πανέμορφο γήπεδο. Είναι γιατί μιλάμε και για ένα αθλητικό μα και πολιτιστικό κέντρο, που σε κάθε του σημείο, αποτυπώνεται η ιστορία και το στίγμα της ομάδας μας. Το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, χάρη στο πείσμα αλλά και στο όραμα του Δ. Μελισσανίδη, δεν είναι απλά το γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι ακριβώς αυτό που είχε υποσχεθεί το 2013. Ένα στολίδι για την ιστορία, τον πολιτισμό και την προσφυγιά.

Νομίζω ότι και για έναν αντικειμενικό παρατηρητή (που προφανώς δεν είμαστε εμείς) είναι ένα σπουδαίο έργο, το οποίο αφενός εκπληρώνει τα όνειρα τόσων ανθρώπων και αφετέρου θα «αναστήσει» ψυχές που έφυγαν από κοντά μας. Το πρωτοσέλιδο της «ΩΡΑΣ» της Τετάρτης, θελήσαμε να είναι συλλεκτικό και να το αφιερώσουμε σε κάποιους καλλιτέχνες που αγαπήσαμε και που άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, εξέφρασαν την αγάπη τους για την ΑΕΚ. Καλλιτέχνες που δεν είναι πια ανάμεσά μας, αλλά που είναι πάντα ζωντανοί στις μνήμες μας. Και που την Παρασκευή θα χαμογελάνε από εκεί ψηλά, μαζί με όλα τα άλλα αδέρφια που έχουν «φύγει» και θα καμαρώνουν και για την ΑΕΚ του Πνεύματος και για το Στολίδι του Προσφυγικού Ελληνισμού και του Πολιτισμού", αναφέρει ο εκ των επικεφαλής της εφημερίδας, Πάνος Λούπος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags