Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Αλχημείες" από Λουτσέσκου - Έτσι λύνει το πρόβλημα στην επίθεση - Όνομα έκπληξη μπροστά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-28 10:28:00

"Αλχημείες" από Λουτσέσκου - Έτσι λύνει το πρόβλημα στην επίθεση - Όνομα έκπληξη μπροστά!

Sportdog Team
"Αλχημείες" από Λουτσέσκου - Έτσι λύνει το πρόβλημα στην επίθεση - Όνομα έκπληξη μπροστά!

Με σύστημα που δεν έχει χρησιμοποιήσει ξανά σκέφτεται να λύσει το επιθετικό πρόβλημα του Δικεφάλου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ: Μετά τον τραυματισμό του Μπράντον Τόμας στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου 4-5 εβδομάδες, ο Δικέφαλος του Βορρά ξέμεινε στην επίθεση μόνο με τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ωστόσο, ο Πορτογάλος είναι επιρρεπής στους τραυματισμούς και μακριά από τα γκολ μέχρι στιγμής, προβληματίζοντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει της συνέχειας, καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα ακολουθούν και τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (2/10) και Ολυμπιακό (17/10).

Ο Ρουμάνος σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει ένα σύστημα... 4-6-0 για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, στηρίζοντας πάντως τον Ολιβέιρα, έχοντας βέβαια στο μυαλό του και τον νεαρό Βασίλη Γκορντεζιάνι από την β' ομάδα, που είναι δεινός σκόρερ και μάλιστα μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στις δύο πτέρυγες, πέρα από την κορυφή της επίθεσης.

Στο πλάνο του Λουτσέσκου θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, στον οποίο προορίζει να δώσει έναν πιο ελεύθερο ρόλο πίσω και γύρω από την γραμμή κρούσης, ώστε να βοηθήσει τόσο με την κάθετή του, όσο και με εκτέλεσή του, αν βρεθεί σε θέση βολής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags