Facebook Pixel Οι 1800 λίρες που ξόδεψε η πρωθυπουργός της Αγγλίας στη μπουτίκ της Νόριτς!
| 2022-09-29 04:33:00

Οι 1800 λίρες που ξόδεψε η πρωθυπουργός της Αγγλίας στη μπουτίκ της Νόριτς!

Sportdog Team
Οι 1800 λίρες που ξόδεψε η πρωθυπουργός της Αγγλίας στη μπουτίκ της Νόριτς!

Η νέα πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας λοιπόν, η Λιζ Τρας, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση από την αντιπολίτευση καθώς όπως φαίνεται όταν ήταν υπουργός εξωτερικών ξόδεψε περίπου 1800 λίρες στην μπουτίκ της αγγλικής ομάδας.

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα όταν ακούμε την έννοια της κατάχρησης δημόσιου χρήματος το μυαλό μας πάει αμέσως σε λέξεις όπως εξοπλιστικά, μίζες, Siemens και πολλά ακόμα. Κατάχρηση δημοσίου χρήματος σε μπουτίκ ποδοσφαιρικής ομάδας όμως είμαστε σίγουροι πως δεν έχετε ακούσει ποτέ. Μέχρι σήμερα.

Η νέα πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας λοιπόν, η Λιζ Τρας, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση από την αντιπολίτευση καθώς όπως φαίνεται όταν ήταν υπουργός εξωτερικών ξόδεψε περίπου 1800 λίρες στην μπουτίκ της Norwich! Για την ακρίβεια, 1318 λίρες τον περασμένο Οκτώβρη και άλλες 520 τον Μάρτιο.

Η Τρας είναι δηλωμένη οπαδός της ομάδας του Νόρφολκ και για την ακρίβεια έχει επισκεφτεί αρκετές φορές το Carrow Road για να παρακολουθήσει αγώνες της Norwich. Μάλιστα ήταν και υπέρμαχος της καμπάνιας για την επιστροφή των όρθιων φιλάθλων στα γήπεδα. Πάντως τόσο φανατική για να ξοδέψει 1800 λίρες σε μπουτίκ δεν τη λες.

Ακόμα δεν έχει απαντήσει στην ερώτηση η πρωθυπουργός αλλά η αλήθεια είναι πως ως ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουμε να δούμε πως είναι κλασική πολιτική απάντηση του πως μπορείς να ξοδέψεις κοντά 2000 ευρώ σε μπουτίκ ομάδας. Άλλωστε δεν έχουμε δει κάτι ανάλογο στο παρελθόν????

ΠΗΓΗ: thepubtales.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags