Facebook Pixel Φοβερές ατάκες Νάρεϊ - "Στον ΠΑΟΚ είναι όλοι τρελοί..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-28 17:12:00

Φοβερές ατάκες Νάρεϊ - "Στον ΠΑΟΚ είναι όλοι τρελοί..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Νάρεϊ - "Στον ΠΑΟΚ είναι όλοι τρελοί..."

Ο Γερμανός εξτρέμ είναι ενθουσιασμένος με τον Δικέφαλο του Βορρά, στον οποίο ανήκει από το καλοκαίρι, και μοιάζει να έχει ήδη δεθεί με την ομάδα.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ παραχώρησε συνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο Γερμανός εξτρέμ τόνισε χαρακτηριστικά ότι όλοι στον Δικέφαλο του Βορρά όλοι είναι "τρελοί για το ποδόσφαιρο"!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο ποδόσφαιρο, έχεις περιορισμένο χρόνο για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια καριέρα. Έχω ήδη φτάσει σε μια συγκεκριμένη ηλικία και οι εμφανίσεις μου είχαν τραβήξει την προσοχή άλλων συλλόγων, η περσινή χρονιά ήταν ίσως η καλύτερη της καριέρας μου».

Όλοι εδώ στον ΠΑΟΚ είναι τρελοί για το ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να συγκριθεί με τις ομάδες που αγωνίστηκα στη Γερμανία. Υπάρχει μια εντελώς διαφορετική δύναμη εδώ, μέσα και γύρω από τον σύλλογο. Η Φορτούνα είναι επίσης ένας μεγάλος σύλλογος, αλλά τα πράγματα εδώ είναι πολύ διαφορετικά.

Βγήκε προς τα έξω πως ζήτησα να μην αγωνιστώ στο φιλικό με τη Τβέντε, γιατί ήθελα να φύγω από τη Φορτούνα. Όποιος με γνωρίζει, ξέρει ότι η απεργία δεν θα ήταν ποτέ επιλογή για μένα. Τα έδινα όλα μου κάθε μέρα που ήμουν στο γήπεδο για τη Φορτούνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρόταση σε Πασχαλάκη για Survivor" - Τρελά λεφτά και... Premier ο Ατζούν - Τι γίνεται με Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags