Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σαν τον Ιμπαγάσα, πιο γρήγορος - Τεχνίτης και καλός στο 1vs1 - Όχι 2,5 εκατ., θα παίξει στον Ολυμπιακό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-28 17:00:00

"Σαν Ιμπαγάσα, πιο γρήγορος - Τεχνίτης και καλός στο 1vs1 - Όχι 2,5 εκατ., θα παίξει στον Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Σαν Ιμπαγάσα, πιο γρήγορος - Τεχνίτης και καλός στο 1vs1 - Όχι 2,5 εκατ., θα παίξει στον Ολυμπιακό"

Ο παίκτης-έκπληξη που αρέσει στο Λιμάνι και η σύνδεση με ΠΑΟΚ! Ποιος είναι ο Κύπριος άσος που βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα, γιατί η περίπτωσή του συνδέεται με την άφιξη Γιάννη Οκκά για τη δεύτερη ομάδα και τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.

Ολυμπιακός: Το όνομα του 19χρονου Κύπριου μεσοεπιθετικού, Λοΐζου Λοΐζου φαίνεται ότι απασχολεί, ξανά τον Ολυμπιακό, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από έναν χρόνο και ο ΠΑΟΚ είχε τσεκάρει την περίπτωσή του.

Με αφορμή την έλευση του Γιάννη Οκκά στον Ολυμπιακό β΄,  όπως έχετε διαβάσει ήδη από τις 20 Σεπτεμβρίου στο sportdog, σε ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου ο Κύπριος προπονητής θα βρεθεί στη δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών και είναι πολύ πιθανό να… φέρει μαζί του και τον νεαρό άσο από την Κύπρο!

Το sportdog επικοινώνησε με τον Σάββα Μαγκαφά, Κύπριο προπονητή και τεχνικό διευθυντή (παλαιότερα ήταν βοηθός του Κάρλος Κορμπεράν), που γνωρίζει άριστα την κατάσταση του Λοΐζου και τα καλά του στοιχεία, ενώ αναφέρθηκε και στη μετάβαση του Οκκά από την U23 τής Κύπρου στον Ολυμπιακό β΄.

"Εκεί παίζει ο Λοΐζου - Πηγαίνει διαρκώς στο 1 με 1 - Απέρριψε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ η Ομόνοια"

"Παίζει στις τρεις θέσεις της επίθεσης, αριστερός και δεξιός winger αλλά και πίσω από τον επιθετικό, έχει ταχύτητα και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, για αυτό και πηγαίνει διαρκώς στο 1 με 1", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο Κύπριος προπονητής και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Θεωρώ ότι από τη στιγμή που έχει ταχύτητα και τεχνική κατάρτιση, ο σωματότυπός του τον βοηθάει γιατί έχει χαμηλό κέντρο βάρους και πηγαίνει στο 1 με 1. Είχε κάποια θέματα με την Ομόνοια γιατί προφανώς θέλει να αποχωρήσει για το εξωτερικό, αλλά η ομάδα δεν δέχτηκε πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ από το Βέλγιο. Είναι παίκτης από την ακαδημία της Ομόνοιας και δείχνουν δεν σκοπεύουν να τον χαρίσουν".

"Ροτέισον στον Ολυμπιακό - Δουλευταράς και με πείσμα - Ταχύτητα και τεχνική"

Μπορεί να τα καταφέρει στον Ολυμπιακό;

"Θεωρώ ότι μπορεί να βρεθεί στο ροτέισον του Ολυμπιακού, γιατί έχει μάθει από μικρός να είναι σε πίεση. Έχει κάνει πρωταθλητισμό με την Ομόνοια, είχε πάρει ευκαιρίες από πολύ μικρός και αυτό μετράει πολύ. Σε πιο ψηλό επίπεδο, βέβαια, θα έχει να ανταγωνιστεί υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά υπάρχει ταλέντο και θέληση για να πετύχει".

Με ποιους θα ταίριαζε στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Πιστεύω ότι ο Λοΐζου μέσα από την ταχύτητά του και την πολύ καλή τεχνική του, αλλά και με δουλειά και αύξηση της έντασης σε πιο ψηλό επίπεδο, θα μπορεί να ανταποκριθεί. Δεν τα βάζει εύκολα κάτω, έχει θέληση και πείσμα, είναι δουλευταράς".

"Παίζει σαν τον Ιμπαγάσα - Το έψαχνε ο Οκκάς - Θα τους δικαιώσει στο Λιμάνι"

Μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει κάποιον στο παιχνίδι του;

"Θα μπορούσε να υποστηρίξει κάποιος ότι παίζει σαν τον Ιμπαγάσα, αλλά πολύ πιο γρήγορος και με πολύ καλό ξεπέταγμα στα πρώτα μέτρα. Γενικά είναι γρήγορος αλλά και με ξεπέταγμα στα πρώτα μέτρα".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Γιάννη Οκκά, που αφήνει την U23 τής Κύπρου και έρχεται για να αναλάβει τον Ολυμπιακό β΄.

"Είμαι πολύ καλός γνώστης του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει καλό όνομα ο Γιάννης, το έψαχνε καιρό με την προπονητική και επιμορφώθηκε, ζητούσε κάτι περισσότερο, από τη στιγμή που του έδωσαν την ευκαιρία θα τους δικαιώσει. Πολύ καλή επιλογή, ξέρει τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό, θα είναι πολύ πιο εύκολα όλα στην προσαρμογή του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το... ανακοίνωσε ο Μίτσελ σε Μαρινάκη - Ποιον "τελείωσε" από Ολυμπιακό - Άφωνοι με Πασχαλάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags