Facebook Pixel ΑΕΚ - Αχιλλέας Μπέος: Ανατροπή με Μπέο - Θα πάει κανονικά στα εγκαίνια της της "Αγιά Σοφιάς - OPAP ARENA"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 13:49:00

Ανατροπή με Μπέο - Θα πάει κανονικά στα εγκαίνια της της "Αγιά Σοφιάς - OPAP ARENA"!

Sportdog Team
Ανατροπή με Μπέο - Θα πάει κανονικά στα εγκαίνια της της "Αγιά Σοφιάς - OPAP ARENA"!

"Δεν θα πάω στα εγκαίνια της OPAP Arena γιατί θα σερβίρουν... φακές με ρέγγα και δεν τρώω. Πλάκα κάνω. Δεν θα πάω γιατί το πρόγραμμα μου έχει υποχρεώσεις με τον Δήμο Βόλου και είναι πιεσμένο. Έχω ραντεβού στην Αθήνα με τρεις υπουργούς για την πόλη μου, έχω να πάω και στο Πήλιο", δήλωνε μέχρι χθες ο Μπέος, με τον ίδιο τελικά να κάνει το παν και να βρίσκεται εν τέλει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μπορεί χθες ο Αχιλλέας Μπέος να έλεγε σε συνέντευξή του ότι δεν θα μπορέσει να δώσει το "παρών" στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο τελικά είχαμε ανατροπή και ο Δήμαρχος Βόλου θα είναι κανονικά κι αυτός στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλος μπορεί να είχε πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα την Παρασκευή (30/09) εξαιτίας σειράς συναντήσεών που ήταν προγραμματισμένες με υπουργούς και με κυβερνητικούς φορείς, αλλά η θέλησή του να βρίσκεται στα εγκαίνια της "Αγιά Σοφιάς - OPAP ARENA" τον έκανε να αποδεχθεί τελικά την επίσημη πρόκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Σημειώνεται, ότι το πρωί της Παρασκευής (29/9) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, με τον Αχιλλέα Μπέο να παρευρίσκεται κανονικά και εκεί. Ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών θέλει να πάρει το λόγο για να μιλήσει με σκληρό ύφος, σχετικά με τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags