Facebook Pixel Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ: Αδιανόητο: Δύο επιζήσαντες του Χίλσμπορο αυτοκτόνησαν μετά τον τελικό Ρεάλ-Λίβερπουλ στο Παρίσι!
| 2022-09-29 16:20:00

Αδιανόητο: Δύο επιζήσαντες του Χίλσμπορο αυτοκτόνησαν μετά τον τελικό Ρεάλ-Λίβερπουλ στο Παρίσι!

Sportdog Team
Αδιανόητο: Δύο επιζήσαντες του Χίλσμπορο αυτοκτόνησαν μετά τον τελικό Ρεάλ-Λίβερπουλ στο Παρίσι!

Μία απίστευτη και συνάμα τραγική ιστορία ήρθε στο φως, καθώς τα όσα διαδραματίστηκαν πριν τον πρόσφατο τελικό του Champions League στο Παρίσι και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν οι φίλοι της Λίβερπουλ από τη γαλλική αστυνομία, ξύπνησαν άσχημες αναμνήσεις στους δύο επιζώντες της τραγωδίας του Χίλσμπορο.

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο Πίτερ Σκαρφ, από τον Οργανισμό στήριξης των επιζώντων του Χίλσμπορο.

Η αποκάλυψη αυτή συγκεκριμένα, ήταν ότι δύο επιζώντες από την τραγωδία του 1989 αυτοκτόνησαν μετά τον τελευταίο τελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ! Τα όσα διαδραματίστηκαν πριν τον μεγάλο τελικό στο Παρίσι και ο τρόπος που αντιμετωπίστηκαν οι φίλοι της Κόκκινων από τη γαλλική αστυνομία, ξύπνησαν άσχημες αναμνήσεις στους δύο επιζώντες της τραγωδίας του Χίλσμπορο, οι οποίοι αφαίρεσαν εν τέλει τη ζωή τους!

"Φέτος μόνο είχε τρεις αυτοκτονίες. Είναι πάρα πολλές. Ο ένας λίγο πριν από την επέτειο της τραγωδίας, δύο μετά τα γεγονότα στο Σταντ Ντε Φρανς", είπε μεταξύ άλλων ο Πίτερ Σκαρφ για να συμπληρώσει:

"Έπρεπε να βάλουμε ανθρώπους σε θεραπεία από το Σταντ Ντε Φρανς. Δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό, δεν πρέπει να γίνονται τέτοια πράγματα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags