Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, αλλά... - Στην Τούμπα οι οπαδοί προτιμούν τον Κοτάρσκι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 17:04:00

"Μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, αλλά... - Στην Τούμπα οι οπαδοί προτιμούν τον Κοτάρσκι"

Sportdog Team
"Μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ ο Πασχαλάκης, αλλά... - Στην Τούμπα οι οπαδοί προτιμούν τον Κοτάρσκι"

O παλαίμαχος γκολκίπερ και προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ δεν δίστασε να μιλήσει για τη μετακίνηση του Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά από χρόνια στην Τούμπα μετακομίζει για 1+1 χρόνια στο Φάληρο.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα" μίλησε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής, με τον παλαίμαχο γκολκίπερ και προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ να σχολιάζει μεταξύ άλλων τη μεταγραφή Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: "Σίγουρα έχει συνδέσει το όνομα του με την ιστορία του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και των κυπέλλων, αλλά είναι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και ξέρει πολύ καλά τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και είναι μία πολύ καλή μεταγραφή. Θα έχει έναν υγιή ανταγωνισμό με τον Βάλτσικ και κερδισμένος από αυτή τη μεταγραφή θα είναι ο Ολυμπιακός".

Για τη σύγκριση με τον Κοτάρσκι: "Ο Κοτάρσκι έχει δώσει ώθηση στον ΠΑΟΚ και έχει δώσει και βαθμούς στον ΠΑΟΚ και είναι μία επιλογή που αν ρωτήσετε τους φίλους του ΠΑΟΚ θα ψηφίσουν τον Κοτάρσκι".

Για το αν προσθέτει άγχος στον Πασχαλάκη να αποδείξει την αξία του στον Ολυμπιακό: "Πρέπει να αποδείξεις την αξία σου σε κάθε αγώνα και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα, γιατί αν δεν είσαι καλός θα θυμούνται όλοι αυτό".

Για τον γκολκίπερ του Άρη Κουέστα: "Ο Κουέστα ξεκίνησε πολύ καλά, έχει αφήσει πίσω του τα λάθη που στιγμάτισαν την καριέρα του στον Άρη γιατί ήταν πολύ σημαντικά και φέτος είναι ίσως η καλύτερη του χρονιά".

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags