Facebook Pixel Έμεινε με δύο στόπερ ο Ολυμπιακός - Με αυτούς πάει κόντρα σε Καραμπάγκ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 18:54:00

Έμεινε με δύο στόπερ ο Ολυμπιακός - Με αυτούς πάει κόντρα σε Καραμπάγκ!

Sportdog Team
Έμεινε με δύο στόπερ ο Ολυμπιακός - Με αυτούς πάει κόντρα σε Καραμπάγκ!

Με τον Μανωλά να έχει αποχωρήσει και τους Ρέτσο-Μπα τραυματίες, ο Μίτσελ έχει εξαιρετικά περιορισμένες επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Ολυμπιακός: Τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τους Ρέτσο και Μπα οδηγούν τον Μίτσελ σε μία και μόνο απόφαση. Να πάει με δίδυμο Σισέ - Παπασταθόπουλο και στο παιχνίδι της Κυριακής (2/10, 16.00) με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, αλλά και στον ευρωπαϊκό "τελικό" του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ την Πέμπτη (6/10, 22.00) εξίσου.

Ο μεν Μπα έχει ένα μυικό τραυματισμό στη γάμπα, δεν προλαβαίνει ούτε το ματς με τους Αζέρους και πλέον δίνει αγώνα δρόμου για να είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον ΟΦΗ την επόμενη Κυριακή (9/10, 16.00).

Από την άλλη για τον Ρέτσο, η αρχική εκτίμηση του ιατρικού τιμ έκανε λόγο για απουσία μάξιμουμ 15 ημερών. Τί σημαίνει αυτό; Ότι συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει κι αυτός στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ».

Υπενθυμίζεται, ότι Σισέ και Παπασταθόπουλος έχουν παίξει αρκετές φορές μαζί, αλλά ειδικά ο Σωκράτης επί Κορμπεράν ήταν σχεδόν εκτός πλάνων. Πλέον, έχει την ευκαιρία να βγει ξανά μπροστά και να κερδίσει τη θέση του με τον Μίτσελ (πια) στην άκρη του πάγκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μίτσελ για Τζολάκη-Πασχαλάκη - Ποιος θα είναι Νο1 - Έκπληκτοι με όσα έμαθαν στου Ρέντη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags