Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Απίθανη ΦΩΤΟ: Όταν ο Πασχαλάκης έπαιζε πιτσιρικάς στον Ολυμπιακό - Είχε περάσει και από ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-29 21:42:00

Απίθανη ΦΩΤΟ: Όταν ο Πασχαλάκης έπαιζε πιτσιρικάς στον Ολυμπιακό - Είχε περάσει και από ΑΕΚ!

Sportdog Team
Απίθανη ΦΩΤΟ: Όταν ο Πασχαλάκης έπαιζε πιτσιρικάς στον Ολυμπιακό - Είχε περάσει και από ΑΕΚ!

Η μεταγραφή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό "σήκωσε" πολλή συζήτηση, ωστόσο ελάχιστοι θυμούνται ότι ο Έλληνας άσος είχε ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα στο παρελθόν.

Ολυμπιακός: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης άφησε τον ΠΑΟΚ και... επέστρεψε στον Ολυμπιακό, αφού είχε φορέσει τη φανέλα της ομάδας ως πιτσιρικάς, στα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Σε ηλικία 12 ετών ο Πασχαλάκης εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η μεγάλη απόσταση του προπονητικού κέντρου από το σπίτι του αποτέλεσε άλυτο πρόβλημα και ο νεαρός γκολκίπερ αποχώρησ από την Ένωση.

Έναν χρόνο μετά ο Ολυμπιακός δοκίμασε τον τότε 13χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος έπεισε με την παρουσία του στις προπονήσεις και εντάχθηκε στις Ακαδημίες του συλλόγου.

Σε ηλικία 15 ετών, το καλοκαίρι του Euro 2004, αποχώρησε από τον Πειραιά και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ηλιούπολη.

Το 2004 λοιπόν ο Πασχαλάκης είχε φωτογραφηθεί με την εμφάνιση των Ακαδημιών του Ολυμπιακού σε μία σπάνια φωτογραφία που έχει διασωθεί από το Action Images.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτες αντιδράσεις για Πασχαλάκη: "Ηγέτης στα αποδυτήρια - Θα δεις διαφορά με ΠΑΟΚ - Όχι πλεξούδες"!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags