Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μίτσελ: Μεγάλες αλλαγές Μίτσελ - Φτιάχνει 11αδα με Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη - 10αρι και εξτρέμ έκπληξη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 10:00:00

Μεγάλες αλλαγές Μίτσελ - Φτιάχνει 11αδα με Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη - 10αρι και εξτρέμ έκπληξη!

του Παναγιώτη Νικολάου
Μεγάλες αλλαγές Μίτσελ - Φτιάχνει 11αδα με Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη - 10αρι και εξτρέμ έκπληξη!

Τα φέρνει όλα τούμπα ο Ισπανός για να κάνει restart στον Ολυμπιακό. Πώς θα μπορέσει να βάλει στο αρχικό σχήμα των Πειριωτών όλους τους ποιοτικούς παίκτες του, ποιος θα έχει πλέον τον ρόλο οργανωτή και ποιοι θα είναι στα άκρα της επίθεσης. Ξεκινάει άμεσα η νέα εποχή!

Μπορεί ο Χάμες Ροντρίγκες να είναι λίγες ημέρες στην χώρα μας και στον Ολυμπιακό όμως ήδη έχει κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα στο παιχνίδι με τον Άρη, που παρά την ήττα των Πειραιωτών έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Δεν είναι τυχαίο ότι στα 72 λεπτά που αγωνίστηκε προλάβαμε να δούμε πράγματα που θα δώσει ο Κολομβιανός στους πρωταθλητές, με τον ίδιο να κάνει πράγματα που τόσο καιρό έλειπαν από την ομάδα, όπως οι μεγάλες μπαλιές, όσο φυσικά και τις κάθετες. Όλα αυτά έχουν κάνει τον Μίτσελ να πάρει απόφαση να δώσει τον ρόλο του 10αριού 31χρονο, μιας και καταλαβαίνει και αυτός ότι διαθέτει όλο το… πακέτο για τη συγκεκριμένη θέση και ότι από εκεί θα μπορέσει να δώσει πολλές λύσεις.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, βέβαια, φέρνει αλλαγές στην ενδεκάδα των Ερυθρόλευκων μιας και μέχρι στιγμής τον συγκεκριμένο ρόλο τον είχε ο Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός στα πέντε παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, δύο στην Ευρώπη και τρία στο πρωτάθλημα, έχει παίξει τις περισσότερες φορές στο κέντρο όμως και η θέση του ακραίου επιθετικού δεν είναι άγνωστη σε αυτόν. Αν κοιτάξουμε την καριέρα του 26χρονου θα δούμε ότι έχει παίξει σε 212 επίσημα παιχνίδια, έχοντας περάσει από αρκετές ομάδες έχοντας αγωνιστεί 67 φορές στα άκρα, ενώ 74 φορές σαν 10αρι, πράγμα που σημαίνει ότι σίγουρα πρόκειται να δώσει λύσεις άμεσα στην γραμμή… κρούσης των Πειραιωτών και το βέβαιο είναι ότι δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μίτσελ έχει ακόμα έναν… άσο στο μανίκι του για την επιθετική ενίσχυση του Ολυμπιακού, μιας και ο Κώστας Φορτούνης ήδη προπονείται με την πρώτη ομάδα και κάνει αγώνα… δρόμου ώστε να φτάσει σε κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση. Ο 29χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει αρκετό καιρό να παίξει σε επίσημο αγώνα, όμως και αυτός μπορεί να λύσει τα προβλήματα που μπορούν να δημιουργηθούν στα άκρα της επίθεσης.

Ο Φορτούνης μετράει, μέχρι στιγμής 371 παρουσίες σε αναμετρήσεις με Ολυμπιακό, Καϊζερσλάουτερν και Αστέρα Τρίπολης έχοντας αγωνιστεί τις 164 φορές σαν προωθημένος μέσος, όμως και άλλες 94 φορές στα άκρα της επίθεσης, κάτι που μας δείχνει ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει ακριβώς αυτό που χρειάζεται ώστε να ανεβάσει επίπεδο της ομάδα, που μέχρι στιγμής προβληματίζει.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μίτσελ για Τζολάκη-Πασχαλάκη - Ποιος θα είναι Νο1 - Έκπληκτοι με όσα έμαθαν στου Ρέντη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags