Facebook Pixel Αϊτόρ: Παίζει πάντα καλά με τον ΠΑΟΚ
| 2022-09-30 14:00:00

Οι πελατειακές σχέσεις Αϊτόρ και ΠΑΟΚ - Η... αγαπημένη του ομάδα

Οι πελατειακές σχέσεις Αϊτόρ και ΠΑΟΚ - Η... αγαπημένη του ομάδα

Ο Ισπανός εξτρέμ αποδίδει εξαιρετικά όποτε βρίσκει ως αντιπαλό του τον ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Κυριακής μπορεί να μην παίζει... τελικό, ωστόσο όλοι στην ομάδα γνωρίζουν πως ενδεχόμενο διπλό στην Τούμπα θα στείλει ένα βροντερό μήνυμα προς όλες τις πλευρές για το πόσο δυνατά κάνει πρωταθλητισμό τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα, ένα από τα μεγαλύτερα του ατού για να αποδράσει από την Τούμπα δεν είναι άλλο από τον τρομερό φέτος Αϊτόρ.

Πάντως, ο Ισπανός ανεξάρτητα από το φορμάρισμά του έχει γενικά... πελατειακές σχέσεις με τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια (μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα) είναι η μόνη ομάδα που έχει βάλει τα περισσότερα γκολ ενάντια στην καριέρα του, δηλαδή 4. Μόνο που με τον ΠΑΟΚ το έχει καταφέρει αυτό σε 5 ματς και μεταξύ άλλων έκρινε και έναν τίτλο με το περσινό του γκολ στον τελικό του κυπέλλου!

Ο Ισπανός εξτρέμ επί των ημερών του Γιοβάνοβιτς στο “τριφύλλι” παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτερος με αποτέλεσμα να είναι πολύτιμος για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Το συμβόλαιο του Αϊτόρ με τους “πράσινους” ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 και οι άνθρωποι του συλλόγου σκοπεύουν να κάνουμ άμεσα πρόταση, καθώς ήδη αρκετές ομάδες έχουν βάλει στο μάτι τους τον Ισπανό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags