Facebook Pixel Άρης: Το αποφάσισε ο Πάρντιου - Πρόσωπο έκπληξη για αντί - Μπράμπετς στην άμυνα του Άρη
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 15:21:00

Το αποφάσισε ο Πάρντιου - Πρόσωπο έκπληξη για αντί - Μπράμπετς στην άμυνα του Άρη

Sportdog Team
Το αποφάσισε ο Πάρντιου - Πρόσωπο έκπληξη για αντί - Μπράμπετς στην άμυνα του Άρη

Κοιτάζοντας κάποιος μόνο το ρόστερ για τις διαθέσιμες επιλογές που έχει ο Άλαν Πάρντιου ώστε να αντικαταστήσει το κενό του τραυματία Γιακούμπ Μπράμπετς θα καταλήξει δίχως δεύτερη σκέψη στην επιλογή του Νικολά Ν’ Κουλού.

 

Άρης: Κοιτάζοντας κάποιος μόνο το ρόστερ για τις διαθέσιμες επιλογές που έχει ο Άλαν Πάρντιου ώστε να αντικαταστήσει το κενό του τραυματία Γιακούμπ Μπράμπετς θα καταλήξει δίχως δεύτερη σκέψη στην επιλογή του Νικολά Ν’ Κουλού.

Στο μυαλό του Άγγλου προπονητή όμως υπάρχουν και δεύτερες σκέψεις τις οποίες μάλιστα εξωτερίκευσε στη διάρκεια της συζήτησης που είχαν μαζί του το metrosport.gr και η “Μ” και εκεί φάνηκε πως ο Μάρβιν Πίρσμαν έχει το προβάδισμα για τον αγώνα στον Βόλο. Η σκέψη αλλαγής ρόλου του Βέλγου αριστερού οπισθοφύλακα δεν προκύπτει τυχαία καθώς ο Πάρντιου ζύγισε τα δεδομένα των επιλογών του και αποφάσισε πως αυτή τη στιγμή είναι ο καταλληλότερος ν’ ανταποκριθεί στο ρόλο και σαφώς πιο έτοιμος αγωνιστικά απ’ ότι ο νεαρός Τανούλης ή ο Ν’ Κουλού, τον οποίο δεν έχει προλάβει να δει στις προπονήσεις καθώς εδώ και τουλάχιστον 10 μέρες απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την εθνική Καμερούν και στη Θεσσαλονίκη αναμένεται σήμερα.

Εχοντας χάσει λοιπόν το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και συνυπολογίζοντας το διάστημα που έμεινε ανενεργός, πριν τα δύο 90άλεπτα που κατέγραψε με το Καμερούν, ο Άγγλος θα πάει σε μια λύση εκ των έσω, που ωστόσο έχει προϋπηρεσία στη θέση του στόπερ. Για την ακρίβεια, ο Πίρσμαν μετράει 56 αγώνες στο κέντρο της άμυνας, με τελευταίο χρονικά τον Μάιο του 2021 μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της Λάρισας ενώ τις περισσότερες συμμετοχές ως στόπερ κατέγραψε στην Ολλανδία με Καμπούρ και Ντροχέντα.

Ασφαλώς αυτή η επιλογή του Πάρντιου δεν βγάζει από το κάδρο τον Ν’ Κουλού και με δεδομένο ότι ο Αρης θ’ αναγκαστεί να πορευθεί τον επόμενο μήνα χωρίς τον Γιακούμπ Μπράμπετς, ο Καμερουνέζος θα χρειαστεί. Αρκεί να δείξει στον προπονητή του ότι είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Μέχρι τότε, ο Πίρσμαν φαίνεται ότι κερδίζει πόντους για να καλύψει το σημαντικό κενό στο κέντρο της άμυνας.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags