Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Απίστευτο: Ο Πασχαλάκης πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9 στον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 15:51:00

Απίστευτο: Ο Πασχαλάκης πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9 στον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Απίστευτο: Ο Πασχαλάκης πήρε τη φανέλα με το νούμερο 9 στον Ολυμπιακό!

Για τον πιο απίθανο λόγο, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέλεξε να αγωνιστεί με το νούμερο 9 στην πλάτη στον Ολυμπιακό, διαλέγοντας δηλαδή έναν αριθμό που παίρνουν οι επιθετικοί!

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μας έχει συνηθίσει σε αρκετά περίεργες ενέργειες. Κυρίως όσον αφορά την εμφάνισή του, καθώς δεν έχει να διστάσει να εμφανιστεί ακόμα και με... ράστα μπλε μαλλιά.

Αυτή τη φορά όμως ο νέος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού το... τερμάτισε, καθώς μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τους Πειραιώτες, κλήθηκε στη συνέχεια να διαλέξει αριθμό. Και αυτός, τελικά, ήταν το νούμερο 9! Ναι καλά διαβάστε, το κατ' εξοχήν νούμερο που σε μια ομάδα το παίρνει ο βασικός επιθετικός, στον Ολυμπιακό θα το έχει ο γκλοκίπερ του!

Μάλιστα, υπάρχει και πληροφόρηση γύρω από το πως κατέληξε στη συγκεκριμένη επιλογή. Ο Πασχαλάκης ζήτησε αρχικά το  "31", όμως δεν μπορούσε να το πάρει γιατί το είχε ήδη ο Κρίστινσον. Έτσι, ο Έλληνας διεθνής αποφάσισε να καταλήξει στο νούμερο "9", για να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία που θα αγωνιστεί με αυτό τον αριθμό στην πλάτη!

Δείτε παρακάτω και τις σχετικές φωτό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags