Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Σοβαρή απουσία: Οριστικά χωρίς βασικό του παίκτη στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2022-09-30 18:35:00

Σοβαρή απουσία: Οριστικά χωρίς βασικό του παίκτη στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Σοβαρή απουσία: Οριστικά χωρίς βασικό του παίκτη στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει τον ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του, έχοντας ήδη καταλήξει στο ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με έμφαση στο κομμάτι της τακτικής διεξήχθη το πρωί της Παρασκευής (30/9) η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και στη συνέχεια το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση του παιχνιδιού του Τριφυλλιού. Ατομικό ακολούθησε ο Κώτσιρας.

Με τον Κώτσιρα να μένει οριστικά εκτός για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Σάντσες είναι αυτός που θα κληθεί να τον αντικαταστήσει για δεύτερο σερί ματς. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα άλλωστε ο Αργεντινός δεξιός μπακ τα πήγε πολύ καλά, με τον Γιοβάνοβιτς να τον είχε ως πρώτη επιλογή στο μυαλό του ούτως η άλλως. Την ποδοσφαιρική του δικαιοσύνη ο κόουτς, την απέδειξε περίτρανα κι από τα συνεχόμενα παιχνίδια που πήρε το δίδυμο Σάρλια-Πούγγουρα.

Μιας και μιλήσαμε για το κέντρο της άμυνας, πάμε να αναφερθούμε λίγο εκτενέστερα. Eκτός απροόπτου θα δούμε τον Σένκεφελντ να επιστρέφει βασικός, πιθανότατα στο πλευρό του Μάγκνουσον, με τον Ισλανδό να αγωνίζεται μεταξύ άλλων κανονικά στο Nations League με την Εθνική ομάδα της χώρας του. Συνολικά, άρα, φαίνεται οι δύο βασικοί -θεωρητικά- στόπερ θα επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Τελευταία φορά που έπαιξαν μαζί, ήταν στο 1-1 με τη Σλάβια στη Λεωφόρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το όνειρο "σήμερα" της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι που "αύριο" θέλει να ζήσει ο ΠΑΟ στον Βοτανικό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags