Facebook Pixel ΑΕΚ: Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο - "Πήρε πολλά... κιλά η φανέλα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-01 22:40:00

Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο - "Πήρε πολλά... κιλά η φανέλα"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά παλαίμαχου της ΑΕΚ για το νέο γήπεδο - "Πήρε πολλά... κιλά η φανέλα"

Για την μεγάλη μέρα για την Ένωση, με τα εγκαίνια της ΟPAP Arena, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας όπου παράλληλα ανέφερε ότι αυτό το γεγονός αλλάζει πολλά μέσα στον σύλλογο.

Γιώργος Σαββίδης: Στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Δημήτρη Τσακίρη μίλησε ο Κύπριος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, όπου αναφέρθηκε στα εγκαίνια της OPAP Arena όπου και βρέθηκε.

«Συγχαρητήρια σε όλον τον κόσμο που εργάστηκε για αυτήν την καταπληκτική γιορτή, απ’ όλες τις απόψεις. Άγια μέρα εκτός από ιστορική, ήμουν ευλογημένος που ήμουν εκεί. Τους έλεγα βγάλτε φωτογραφίες, δεν θα ξαναδείτε τέτοια μέρα.

Το να ξαναχτίζεις, εκεί που έγραψες ιστορία, το σπίτι σου είναι απίστευτο συναίσθημα, δεν μπορώ να το εκφράσω με λόγια. Η ΑΕΚ δεν μπορεί πλέον, με αυτό το γήπεδο, να είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από πρωταγωνίστρια.

Όταν μπαίνεις σε ένα γήπεδο που η ηχητική του, ο κόσμος, σου βγάζουν αυτά που άκουσα... Όποιος δεν το σηκώνει, δεν θα μπορεί να παίξει. Δεν ξέρω πόσα... κιλά πήρε η φανέλα της ΑΕΚ! Η "OPAP Arena" είναι ένα γήπεδο... ποδοσφαιρικότατο, ηλεκτρικό, τριπλασιάζεται και τετραπλασιάζεται η ένταση εκεί πέρα
», είπε ο Γιώργος Σαββίδης.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags