Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποκαλυπτικός ο Μάτος - Απάντησε σε όλα όσα γράφονται για ΠΑΟΚ - Αυτά ισχύουν
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-01 22:26:00

Αποκαλυπτικός ο Μάτος - Απάντησε σε όλα όσα γράφονται για ΠΑΟΚ - Αυτά ισχύουν

Sportdog Team
Αποκαλυπτικός ο Μάτος - Απάντησε σε όλα όσα γράφονται για ΠΑΟΚ - Αυτά ισχύουν

Ο Λέο Μάτος παρουσιάστηκε από βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ως ο επόμενος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, όμως ο Βραζιλιάνος το διέψευσε κατηγορηματικά.

ΠΑΟΚ: Ο Λέο Μάτος παρουσιάστηκε από βραζιλιάνικη ιστοσελίδα ως ο επόμενος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, όμως ο Βραζιλιάνος το διέψευσε κατηγορηματικά. Ο πρώην δεξιός μπακ του Δικεφάλου μίλησε στο Metrosport.gr και στον Κώστα Πετρωτό και εξήγησε τι συμβαίνει.\

«Δεν ξέρω γιατί αυτός ο δημοσιογράφος δημιούργησε αυτό το θέμα. Δεν είναι αλήθεια, δεν έχω καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ίσως επειδή γνωρίζουν ότι προετοιμάζομαι για το μέλλον, μετέχω στην σχολή αθλητικών διευθυντών της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας για να ασκήσω αυτό τον ρόλο αργότερα, αλλά δεν είναι λόγω του ΠΑΟΚ. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλω να προετοιμάσω τον εαυτό μου. Σύντομα θα τελειώσω την ποδοσφαιρική καριέρα μου, σε ένα-δύο χρόνια μάξιμουμ και θέλω να είμαι έτοιμος για την συνέχεια. 

Ίσως γιατί σε πολλές συνεντεύξεις μίλησα για τον ΠΑΟΚ, για τα αισθήματά μου γι’ αυτή την ομάδα, ότι είναι ο πιο σημαντικός σύλλογος στην καριέρα μου σίγουρα, συνέδεσαν αυτά με τις σπουδές μου και δημιούργησαν το θέμα. Ποτέ όμως δεν υποστήριξα ότι έχω πρόταση από τον ΠΑΟΚ. Ακόμη παίζω στην Βάσκο, είμαι 100% αφοσιωμένος για να την βοηθήσω να ανέβει στην πρώτη κατηγορία και του χρόνου θα το σκεφτώ καλά αν συνεχίζω να παίζω ή όχι. Εχω συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο, τοπ πρωτάθλημα τελειώνει τον Νοέμβριο, έχω χρόνο να αποφασίσω το μέλλον μου. 

Μία τεράστια εταιρία από την Αμερική αγόρασε την Βάσκο και σίγουρα η κατάσταση θα είναι καλύτερη στο μέλλον. Πραγματικά δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω ακόμη, ίσως παίξω ένα δύο χρόνια ακόμη. Για να το ξεκαθαρίσω τώρα δεν έχω καμία πρόταση από τον ΠΑΟΚ, αλλά στο μέλλον θα ήθελα να επιστρέψω και να συνεργαστώ με τον σύλλογο».

Στο τέλος δεν παρέλειψε να εκφράσει την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που θα του επιτρέψει να μείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags