Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκαλύψεις για Μίτσελ - Ποιο παίκτες πήραν πλεονέκτημα - Οι σκέψεις για ενδεκάδα ενόψει Ατρομήτου
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-02 00:12:00

Αποκαλύψεις για Μίτσελ - Ποιοι παίκτες πήραν πλεονέκτημα - Οι σκέψεις για ενδεκάδα ενόψει Ατρομήτου

Sportdog Team
Αποκαλύψεις για Μίτσελ - Ποιοι παίκτες πήραν πλεονέκτημα - Οι σκέψεις για ενδεκάδα ενόψει Ατρομήτου

Ο Ισπανός τεχνικός ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή των Ερυθρολεύκων ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο την ίδια στιγμή που ο ίδιος έχει αρχίσει να κατασταλάζει στους παίκτες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Ολυμπιακός: Για τις σκέψεις του Μίτσελ ενόψει του αγώνα των Ερυθρολεύκων με τον Ατρόμητο μίλησε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 αποκαλύπτοντας παράλληλα ποιοι παίκτες θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από τον Ισπανό τεχνικό.

«Είχαν διαφανεί όλα αυτά από τις προπονήσεις. Όπως έχουμε πει, Γκάρι και Βρουσάι έχουν ''προσπεράσει'' Ντε Λα Φουέντε και Μπόουλερ, όπως και ο Σαμασέκου τον Κούντε. Αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, εδώ δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιοι βέβαιοι.

Περιμένουμε Τζολάκη, θα είναι έκπληξη να δούμε τον Πασχαλάκη. Άβιλα έχει ένα προβάδισμα έναντι του Βρσάλικο, χωρίς να είναι, όμως και σίγουρο, και από εκεί και πέρα Παπασταθόπουλος, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ. Για τον Χουάνγκ πρέπει να πούμε ότι έχει ενοχλήσεις και έχουμε δει ότι είναι διστακτικός όταν πονάει.

Οπότε στη μεσαία γραμμή έχουμε Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιελ, αλλά δεν αποκλείω και Μπουχαλάκη. Είτε να παίξει στη θέση του Χουάνγκ, είτε να πάει ο Κορεάτης πιο μπροστά και ο Μπιελ εξτρέμ. Και για την επίθεση βλέπω Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρα ή Βρουσάι και Μπακαμπού η Ελ Αραμπί», είπε για όσα περιμένουμε να κάνει ο Μίτσελ στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags