Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: Τραγωδία σε ποδοσφαιρικό ματς - Πληροφορίες για πάνω από 60 νεκρούς!
| 2022-10-01 23:12:00

Τραγωδία σε ποδοσφαιρικό ματς - Πληροφορίες για πάνω από 60 νεκρούς! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Τραγωδία σε ποδοσφαιρικό ματς - Πληροφορίες για πάνω από 60 νεκρούς! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκαριστικά είναι τα νέα που έρχονται από την Ινδονησία, καθώς ποδοσφαιρική αναμέτρηση "πνίγηκε" στο αίμα μετά από εισβολή οπαδών στο γήπεδο και βίαιη καταστολή από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τραγωδία στην Ινδονησία, μετά το τέλος της αναμέτρησης Αράμπα - Περσεμπάγια (2-3) για το πρωτάθλημα της χώρας.

Οργισμένοι οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο έπειτα από το τελικό σφύγιγμα της λήξης, με τις δυνάμεις καταστολής να επεμβαίνουν κάνοντας χρήση δακρυγόνων.

Από τον πανικό που προκλήθηκε πάρα πολλά άτομα ποδοπατήθηκαν, ενώ σημειώθηκαν πολλά περιστατικά με λιποθυμίες. Στη συνέχεια ακολούθησαν βίαιες συγκρούσεις οπαδών με τις αστυνομικές δυνάμεις, που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 60 ανθρώπων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα ο αριθμός των νεκρών είναι μεγαλύτερος, καθώς ανεπίσημες πηγές μιλούν για πάνω από 100 θανάτους συνολικά!

Μαρτυρίες κάνουν λόγο ακόμα και για πυροβολισμούς, ενώ μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί επίσης ο θάνατος δύο αστυνομικών.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και σε χώρους εκτός γηπέδου, όπου δεκάδες οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες. Η κυβέρνηση της Ινδονησίας διέταξε την αναβολή του πρωταθλήματος για τουλάχιστον μία εβδομάδα, ενώ ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν τα αίτια της τραγωδίας και να αποδοθούν ευθύνες.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags