Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τι άλλαξε στο πρώτο του ματς ο Μίτσελ - Θετικός Μπακαμπού - "Ποιον βλέπω φορ με Καραμπάγκ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 13:56:00

Τι άλλαξε στο πρώτο του ματς ο Μίτσελ - Θετικός Μπακαμπού - "Ποιον βλέπω φορ με Καραμπάγκ"

Sportdog Team
Τι άλλαξε στο πρώτο του ματς ο Μίτσελ - Θετικός Μπακαμπού - "Ποιον βλέπω φορ με Καραμπάγκ"

Το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της Super League, σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για την απουσία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική και τους παίκτες που θα καλύψουν το κενό του Μαροκινού στο επερχόμενο ματς με την Καραμπάγκ: «Και να είναι διαθέσιμος ο Ουί-τζο, εγώ βλέπω Μπιέλ στην επίθεση. Έχει γίνει αυτό την εποχή που ήταν στην Κοπεγχάγη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας, υπογράμμισε: «Ήταν άλλος Ολυμπιακός, δεν ήταν τελείως άλλη ομάδα, αλλά ήταν σαφώς καλύτερος σε σχέση με τη διακοπή. Όταν βλέπεις έναν επιθετικό που είναι μέσα στη φάση, θα σκοράρει και θα αλλάξει η ψυχολογία του».

Για την πρώτη εντός έδρας εικόνα του Γάλλου φορ, τόνισε: «Ο Μπακαμπού ήταν στις φάσεις και δεν είχε το τελείωμα που θα ήθελε και ο ίδιος. Θα ήταν παράλογο να δούμε 90 λεπτά τον Ολυμπιακό του πρώτου μέρος».

Και στάθηκε στη συνεχή βελτιωμένη εικόνα που θα έχει η ομάδα: «Η προετοιμασία που έκανε το καλοκαίρι δεν βοήθησε για να έχει χαλαρώσει στα προκριματικά, όμως σε αυτή την περίοδο αναμένεται να δούμε καλύτερο Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags