Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Μόλις έσκασε: Πλήγμα με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Πόσο θα λείψει, ποια ματς θα χάσει
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 13:09:00

Μόλις έσκασε: Πλήγμα με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Πόσο θα λείψει, ποια ματς θα χάσει

Sportdog Team
Μόλις έσκασε: Πλήγμα με Ελ Αραμπί στον Ολυμπιακό - Πόσο θα λείψει, ποια ματς θα χάσει

Επιβεβαιώθηκε η ζημιά στο γόνατο για τον Μαροκινό επιθετικό.

Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες θα μείνει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, γλιτώνοντας πάντως τα χειρότερα.

Ο Μαροκινός στράικερ του Ολυμπιακού μετέβη το πρωί στο νοσοκομείο Metropolitan, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πράγματι έχει πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός "ερυθρόλευκων" υποχρεώσεων για τις επόμενες περίπου 20 ημέρες, ξεκινώντας άμεσα εντατικό πρόγραμμα θεραπειών και αποκατάστασης, με σκοπό να μπορέσει να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Ωστόσο, το σημαντικό είναι ότι γλίτωσε κάποια πολύ μεγαλύτερη ζημιά, που θα μπορούσε να τον αφήσει εκτός όχι για εβδομάδες, αλλά για μήνες.

Αν λοιπόν απουσιάσει για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τότε θα λείψει τουλάχιστον από τα τρία από τα εναπομείναντα τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια (Καραμπάγκ εντός και εκτός, Φράιμπουργκ εκτός, Ναντ εντός), ενώ θα χάσει και την αναμέτρηση με ΟΦΗ (εκτός), το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (εντός) και τα ματς με Παναιτωλικό και Λαμία. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags