Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το ποστάρισμα... σπόντα του Παναθηναϊκού για το VAR στην Τούμπα! (pic)
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 17:46:00

Το ποστάρισμα... σπόντα του Παναθηναϊκού για το VAR στην Τούμπα! (pic)

Sportdog Team
Το ποστάρισμα... σπόντα του Παναθηναϊκού για το VAR στην Τούμπα! (pic)

Με ποστάρισμα που έκανε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media, ο Παναθηναϊκός καυτηρίασε το γεγονός ότι (σωστά) ο διαιτητής στην Τούμπα άλλαξε τις αρχικές αποφάσεις του μετά από χρήση VAR.

Ο Παναθηναϊκός στο 69ο λεπτό του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι με τον Σπόραρ, όταν ο Κοτάρσκι σε προσπάθειά του να σταματήσει μια κεφαλιά του Σλοβένου, τον βρήκε με γροθιά στο πρόσωπο. Ο διαιτητής έκανε χρήση VAR και on field review, υποδεικνύοντας (ορθώς) την παράβαση. Ο Αϊτόρ έστησε την μπάλα στα 11 βήματα και με εύστοχη εκτέλεση στην αριστερή γωνία, σκόραρε ξανά για το 2-1 και τη μεγάλη ανατροπή του Τριφυλλιού!

Στις καθυστερήσεις ο ρέφερι έδωσε πάλι πέναλτι, αυτή τη φορά στον ΠΑΟΚ, σε μαρκάρισμα που είδε του Μάγκνουσον πάνω στον Κωνσταντέλια. Ωστόσο σωστά με χρήση VAR και on field review εκ νέου η απόφαση πάρθηκε πίσω, καθώς ο Ισλανδός στόπερ δεν είχε καμία επαφή με τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, με ποστάρισμα που έκανε στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media καυτηρίασε το γεγονός ότι, σωστά, ο διαιτητής στην Τούμπα άλλαξε τις αρχικές αποφάσεις του μετά από χρήση VAR. Οι Πράσινοι έγραψαν συγκεκριμένα: "Όταν συνειδητοποιείς πως τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να πετύχεις το στόχο σου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags