Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το κλίμα στα αποδυτήρια της Τούμπας που έφερε την ανατροπή για τον Παναθηναϊκό!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 12:50:00

Έτσι το γύρισε ο ΠΑΟ - Τι έγινε στα αποδυτήρια της Τούμπας και ήρθε η ανατροπή - "Σημάδι" σε Βιεϊρίνια!

Έτσι το γύρισε ο ΠΑΟ - Τι έγινε στα αποδυτήρια της Τούμπας και ήρθε η ανατροπή - "Σημάδι" σε Βιεϊρίνια!

Οι Πράσινοι δεν πανικοβλήθηκαν ποτέ από το προβάδισμα του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αλλάζει με τις παρεμβάσεις του στην ομάδα την τελική έκβαση του ντέρμπι.

Ο Παναθηναϊκός έστειλε στην Τούμπα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, κερδίζοντας για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν ντέρμπι με ανατροπή. Διότι και με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο το Τριφύλλι είχε μείνει πίσω στο σκορ, πριν Αϊτόρ και Σπόραρ από την άσπρη βούλα κάνουν το 0-1 της Ένωσης 2-1 μέσα σε λίγα λεπτά.

Αυτό για το οποίο έχουν να υπερηφανεύονται (και δικαίως) στον Παναθηναϊκό, είναι η νοοτροπία έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο. Παρά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ στο ημίχρονο κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Πράσινοι είχαν όντως ένα δύσκολο περίπου μισάωρο πίεσης από τους γηπεδούχους. Όταν πήγαν όμως οι παίκτες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φρόντισε να τους ηρεμήσει και να τους εξηγήσει το πλάνο, με το οποίο θα γύριζε το ματς. Σε αυτό το πλαίσιο ο Σέρβος τεχνικός στόχευσε το αριστερό άκρο της άμυνας του Δικεφάλου και τον Βιεϊρίνια, με τον Αϊτόρ να εκθέτει στο δεύτερο μέρος τον αρχηγό του ΠΑΟΚ. Και δεν το έκανε μόνο στη φάση του γκολ για το 1-1 από τον Ισπανό.

Ο περσινός Παναθηναϊκός κάθε φορά που έμενε πίσω στο σκορ, δυσκολευόταν ακόμα και με μικρομεσαίες ομάδες να φτάσει έστω και στην ισοφάριση. Φέτος το σερί που έχουν κάνει οι Πράσινοι, η ομοιογένεια που έχουν ως σύνολο, το εξαιρετικό μεταξύ τους κλίμα, τους οδηγούν σε αυτό το αήττητο των 6 αγώνων. Και αήττητο με 6 νίκες, εκ των οποίων τα δύο ντέρμπι! Να τα τονίζουμε αυτά, γιατί ορισμένοι επιμένουν να μιλούν για δήθεν εύκολο πρόγραμμα. Εύκολο πρόγραμμα με δύο ντέρμπι και παιχνίδι εκτός έδρας με τον ΟΦΗ δεν υφίσταται.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags