Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Τώρα πλέον κατάλαβαν τι πάει να κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός - Χρυσός Αϊτόρ του ενός εκατομμυρίου!
Ποδόσφαιρο
| 2022-10-03 00:21:00

Τώρα πλέον κατάλαβαν τι πάει να κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός - "Σκάει" 1 εκατομμύριο για τον παικταρά!

Τώρα πλέον κατάλαβαν τι πάει να κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός - "Σκάει" 1 εκατομμύριο για τον παικταρά!

Η δίκαιη και ξεκάθαρη ανατροπή και η... μισή ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει για τον... τρομακτικό Παναθηναϊκό που πέρασε με ανατροπή και από την Τούμπα, κάνοντας πια σαφές στους αντιπάλους του ότι φέτος είναι διεκδικητής (και μάλιστα ισχυρός) του πρωταθλήματος.

Τι κάνει αυτός ο Παναθηναϊκός του Ιβάν, το έχουμε άραγε συνειδητοποιήσει; Για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι η ομάδα του Σέρβου "μαέστρου" βρέθηκε πίσω στο σκορ. Όπως και με την ΑΕΚ όμως έτσι και τώρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ήρθε η ανατροπή. Το σημαντικότερο, ωστόσο, είναι ότι και με τους δύο Δικεφάλους η ανατροπή ήταν πειστική, δίκαιη και απόρροια της ξεκάθαρης αγωνιστικής υπεροχής των Πράσινων στο χορτάρι.

Μετά το 5x5 του Τριφυλλιού, έγινε μία προσπάθεια να υποτιμηθεί το σερί επειδή δήθεν υπήρχε εύκολο πρόγραμμα. Μέσα από αυτό το blog, τότε, εμείς γράφαμε όμως τα εξής: "Χωρίς να έχει κάποιο εξωφρενικά καλύτερο πρόγραμμα από τους βασικούς του αντιπάλους, το Τριφύλλι βρίσκεται ήδη στο +7 από τον έκτο Ολυμπιακό, στο +6 από την τέταρτη ΑΕΚ και στο +4 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Αυτό με το πρόγραμμα είναι σημαντικό, γιατί υπάρχει η εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός είχε την πιο εύκολη δουλειά έως τώρα. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει".

Πλέον νομίζουμε πως είδαν και οι... τυφλοί και φοβήθηκαν και οι... ατρόμητοι! Με την τεράστια νίκη-δήλωση στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός έκανε πια σαφές στους αντιπάλους του, ότι φέτος είναι διεκδικητής και μάλιστα ισχυρός του πρωταθλήματος. Όποιος δεν το βλέπει, τόσο ολοένα πιο πίσω θα μένει από τους Πράσινους και την κορυφή του πρωταθλήματος.

Δεν μπορούμε να μην κάνουμε και μία αναφορά στον σούπερ Αϊτόρ. Ο Ισπανός δεν είναι απλά φοβερός, αλλά σχεδόν... εξωπραγματικός. Έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στα γκολ, κάνοντάς μας να ξεχάσουμε ότι μιλάμε για εξτρέμ. Ο Αϊτόρ είναι παίκτης του εκατομμυρίου και μόνο σε τέτοια ποσά μπορεί να κλείσει (και πρέπει να γίνει) το νέο του συμβόλαιο με την ΠΑΕ.

Όσο για τον Σπόραρ, απέδειξε για μία ακόμα φορά πόσο φοβερά χρήσιμος είναι. Πρέπει να είσαι επιθετικός μεγάλης κλάσης, για να αντιλαμβάνεσαι την παραμικρή ευκαιρία για να κάνεις τη "ζημιά". Σε ένα ντέρμπι που δεν είχε καθαρή φάση για γκολ, ο Σλοβένος έβαλε το κεφάλι του στην κρίσιμη φάση με τον Κοτάρσκι, κερδίζοντας το πέναλτι που μετέτρεψε σε νικητήριο γκολ ο Αϊτόρ.

Υ.Γ. Όλα αυτά που είδαμε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός τα έκανε χωρίς αλλαγή μέχρι το 86', δίχως Παλάσιος και Βέρμπιτς διαθέσιμους, χωρίς τον Κώτσιρα και δίχως π.χ. τον Τσόκαϊ από τους νέους να μπαίνει κάπως στο ροτέισον. Δικαιούμαστε λοιπόν να λέμε, ότι τα καλύτερα είναι μπροστά για αυτή την ομάδα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για VAR και πέναλτι στην Τούμπα - "Αδικήθηκε ο Ατρόμητος με Ολυμπιακό" (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags